Οι καλύτερες Android συσκευές του 2014 στο Android Champions League

Best 2014 Android Devices

Το Android Champions League επιστρέφει και φέτος πιο ανταγωνιστικό και με μεγάλα ντέρμπι.

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος δημιουργούμε μια σειρά από ψηφοφορίες με σκοπό να αναδείξουμε την καλύτερη Android συσκευή της χρονιάς που διανύουμε.

Λαμβάνοντας υπόψιν το δικό σας feedback κατά τη διάρκεια της περσινής διαδικασίας, (θέλουμε να πιστεύουμε ότι) βελτιώσαμε τη διαδικασία της ψηφοφορίας και προσθέσαμε τόσο τα Phablets, όσο και συσκευές οι οποίες δεν κυκλοφορούν επίσημα στην Ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μόνη συσκευή του 2013 που συμμετέχει στην ψηφοφορία, είναι το LG G2 λόγω του ότι είναι ο νικητής της προηγούμενης χρονιάς.

Οι διαγωνιζόμενες συσκευές φέτος είναι 20 και ο διαγωνισμός θα είναι ολίγον πιο σύνθετος. Η πρώτη φάση εμπεριέχει καθαρά νοκ-άουτ μονομαχίες, ενώ η δεύτερη φάση που αποτελείται από 10 συσκευές, θα διαχωρίζεται σε δύο γκρουπ των 5 συσκευών, όπου όλες οι συσκευές θα κοντράρονται μεταξύ τους. Οι δύο πρώτες από κάθε γκρουπ, θα προκρίνονται στα ημιτελικά όπου θα έχουμε δύο νοκ-άουτ μονομαχίες, με τους νικητές να προκρίνονται στο μεγάλο τελικό και τους ηττημένους στο μικρό τελικό, ώστε να μάθουμε ποιες είναι οι κορυφαίες τέσσερις συσκευές για το 2014.

Best 2014 Android Devices

Κάθε συσκευή προκρίνεται με βάση τις περισσότερες ψήφους. Στη φάση των γκρουπ, προκρίνονται οι δύο πρώτες συσκευές σε νίκες. Η διαφορά των ψήφων μετράει στο τέλος, σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία στη διαφορά νικών - ηττών για τους δύο πρώτους. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας, θα υπάρξει έξτρα ψηφοφορία "μπαράζ" με τις συσκευές που ισοβάθμησαν.

 

Αποτελέσματα ψηφοφορίας

Best 2014 Android Devices

 

Το overview της διοργάνωσης:

Best 2014 Android Devices

aByte