Το LG G4 ανακοινώθηκε επίσημα και εντυπωσιάζει

lg-g4-official

Χθές ανακοινώθηκε και επίσημα το LG G4!

Στον απόηχο της παρουσίασης της LG συζήθηκαν ιδιαίτερα οι λεπτομέρειες γύρω από τη συσκευή αλλά και η θέση της απέναντι στον ανταγωνισμό.

Αναλυτικότερα και ξεκινώντας από τα ενδότερα της συσκευής βλέπουμε τον Qualcomm Snapdragon 808 και όχι τον 810 όπως φημολογούνταν κάτι που από ότι φαίνεται έγινε πρώτον για τον περιορισμό της υπερθέρμανσης της συσκευής όσο και για να "ξεχωρίσει" ελαφρώς από το πιο ακριβό G flex 2. Το συγκεκριμένο SOC συνδυάζεται με 3 GB ram.

Η μπαταρία της συσκευής παρέμεινε ευτυχώς στην εξαιρετική τιμή των 3000 mAh κάτι που σε συνδυασμό με τον νέο, λιγότερο "διψασμένο" για ενέργεια επεξεργαστή αλλά και το γεγονός ότι είναι αφαιρούμενη, μας αφήνει την καλύτερη γεύση σχετικά με την αυτονομία της συσκευής.

Η κάμερα, ένα από τα βασικότερα spelling points της συσκευής επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο με optical image stabilizer, την ανάλυση της στα 16 MP και το διάφραγμα της f/1.8 για φωτεινές λήψεις. Στα strong points της συσκευής και το γρηγορότερο κλείστρο, η δυνατότητα λήψης RAW αρχείων καθώς και το burst selfie mode της μπροστινής κάμερας των 8MP!!!

Όσο για την οθόνη? Κατά την πάγια τακτική της LG, το G4 εξοπλίζεται με ένα εντυπωσιακό, ελαφρώς κυρτό (λιγότερο από το G flex 2) QHD IPS Quantom panel με τον εκπρόσωπο της εταιρείας να το αποκαλεί "πανέμορφο όπως πάντα"!

Η εσωτερική μνήμη της συσκευής θα φτάνει μέχρι και 32 GB με την υποστήριξη micro SD να θεωρείται δεδομένη. Ταυτόχρονα, οι τυχεροί κάτοχοι θα επωφελούνται από 100 GB δωρεάν χώρο στο Google Drive, το γνωστό cloud της Google.

Όσο για το σώμα της συσκευής και το design, οι διαστάσεις θα είναι 149.1mm x 75.3mm x 8.9mm με ένα αρκετά λεπτό body με μικρά bezels και φυσικά τα πλήκτρα ήχου όπως και το power button στην πλάτη της συσκευής, σήμα κατατεθέν της σειράς G από το G2 και πέρα. Και μιλώντας για την πλάτη, το πίσω καπάκι που θα είναι αφαιρούμενο, θα έρχεται σε πλειάδα χρωμάτων με πλαστική υφή (χρυσό, γκρί και λευκό) ενώ η πιό premium δερμάτινη πλάτη θα βγαίνει σε μαύρο, μπλέ, καφέ, κόκκινο, κίτρινο και μπέζ.

Η συσκευή θα έρχεται με Android 5.1 Lollipop out of the box σε συνδυασμό με το ανανεωμένο UX 4.0 UI της LG και όλα τα καλούδια που αυτό προσφέρει. Η τιμή του στη χώρα μας? Αναμένεται...

lg-g4-official

Πηγή

aByte