Ψηφίστε το Android Smartphone της χρονιάς (Τελικός)

Best Android Smartphone 2013

Φτάσαμε λοιπόν στους μεγάλους τελικούς για την ανάδειξη του κορυφαίου Smartphone για το 2013. Τα αποτελέσματα των ημιτελικών δε θα μπορούσαν να κρύψουν μεγάλες εκπλήξεις και έτσι στο μεγάλο τελικό συναντάμε την αναμέτρηση Google Nexus 5 εναντίον LG G2.

Παράλληλα, υπάρχει και ο μικρός τελικός ανάμεσα στους δύο ηττημένους των ημιτελικών, το Google Nexus 4 εναντίον του HTC One.

 

Η ψηφοφορία για το μεγάλο νικητή διεξάγεται τόσο στο Site όσο και στο Forum, οι ψήφοι προστίθενται και βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα. 

Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής και οι υπόλοιπες συσκευές θα μπουν σε κατάταξη για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα σχετικά με τις επιλογές των μελών, αυτός είναι και ο λόγος του μικρού τελικού. Επομένως, για τις θέσεις 1-2 αναμετρώνται το Google Nexus 5 και το LG G2, ενώ για τις θέσεις 3-4 το Google Nexus 4 και το HTC One.

Τα μέλη του νεοσύστατου Forum της σελίδας μας μπορούν να ψηφίσουν και εδώ, γράφοντας παράλληλα την άποψή τους για την κάθε αναμέτρηση στην οποία ψηφίζουν.

 

 

 

 

 

To "πανόραμα" της διοργάνωσης

 

 

aByte