Το GreeceAndroid.gr σε ραδιοφωνική εκπομπή

Radio

Μια νέα εκπομπή για τον κόσμο της τεχνολογίας αναμένεται να κάνει σήμερα το ντεμπούτο της μέσω του διαδικτυκού ραδιοφωνικού σταθμού Blue White Radio.

Στην πρώτη αυτή εκπομπή του σταθμού θα φιλοξενηθεί το GreeceAndroid.gr για να λύσουμε όλες τις απορίες σας καθώς επίσης και να βγάλουμε στον αέρα τους ακροατές ώστε να συζητήσουμε για τον κόσμο της τεχνολογίας.

Ο νεοσύστατος σταθμός Blue White Radio δημιουργήθηκε πριν από μόλις μια εβδομάδα κάνοντας πιλοτική αθλητική εκπομπή η οποία ξεκίνησε με όλη τη σημασία της φράσης "για χαβαλέ" και εν τέλει αγαπήθηκε από τους ακροατές και ανέβαζε κάθε μέρα όλο και περισσότερο την ακροαματικότητά της.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού, ως λάτρεις της τεχνολογίας και δη της κινητής τηλεφωνίας, αποφάσισας να ξεκινήσουν μια ανάλυση γύρω από τον κόσμο της τεχνολογίας μέσω της εκπομπής Tech-Busters στην οποία και θα φιλοξενήσουν το GreeceAndroid.gr για την επίλυση κάθε είδους απορίας των ακροατών.

Σας περιμένουμε λοιπόν στις 20:00 να ακούσετε ζωντανά την εκπομπή, ενώ θα θέλαμε να μας γράφετε τα σχόλιά σας, τις ερωτήσεις και τις απορίες σας στη μηχανή σχολίων της σελίδας μας.

 

 


BLUE WHITE RADIO is on Mixlr

aByte