Ο evleaks αποσύρεται από τον χώρο των διαρροών συσκευών

evleaks

Ο Evan Blass είναι ο άνθρωπος πίσω από τον γνωστό λογαριασμό στο Twitter "evleaks", ο οποίος μόλις ανακοίνωσε ότι σταματάει την καριέρα του στον χώρο των διαρροών mobile συσκευών.

Βρίσκω λοιπόν αφορμή να σχολιάσω τις διάφορες διαρροές που "απασχολούν" καθημερινά την τεχνολογική blog-όσφαιρα.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος που ο κύριος Evan Blass αποφάσισε να σταματήσει την δράση του. Σε συνεντεύξεις του έχει αναφέρει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και ότι δεν μπορεί να δουλεύει όπως έκανε παλιότερα, αλλά θα μπορούσε φυσικά να αντιμετωπίζει και κάποιο "νομικό" θέμα (ή και για κάποιον άλλο λόγο?)

Ο evleaks στο παρελθόν έχει "διαρρεύσει" πολλές συσκευές πριν αυτές ανακοινωθούν επίσημα. Προφανώς δεν έλλειπαν και οι ατυχίες -και τον τελευταίο καιρό είχε αρκετές- δηλαδή το να τον "ξεγελάσει" κάποιος δήθεν πληροφοριοδότης και να "διαρρεύσει κάτι λάθος."

Προσωπικά (γενικά) αποφεύγω να αναπαράγω διαρροές, ειδικά αν αυτές φαίνονται "παράλλογες". Ο -δήθεν- τερματισμός του προγράμματος Nexus ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις όπου διάλεξα να μην γράψω σχετικό άρθρο, κι ας είχε αναπαραχθεί από τα περισσότερα τεχνολογικά μέσα ως είδηση. (hint, το πρόγραμμα Nexus ζει και βασιλεύει)

Τέλος να αναφέρω ότι θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει τόσο στο pocketnow όσο και στο Android Police αποκαλύπτωντας περισσότερες λεπτομέρειες για τον χώρο.

evleaks

Πηγή

aByte