Η Motorola αλλάζει τα σχέδιά της για τις αναβαθμίσεις (Atrix κτλ)

Και ενώ όλοι περιμέναμε η κατάσταση με τις αναβαθμίσεις στην Motorola να αλλάξει με την εξαγορά της από την google, απ' ότι φαίνεται η κατάσταση παραμένει η ίδια. Πολλές αναβαθμίσεις που είχαν ανακοινωθεί για το Q3 του 2012, μεταφέρθηκαν για το Q4, ενώ η αναβάθμιση κάποιων συσκευών όπως το Atrix, είναι στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα μετατέθηκαν ένα τρίμηνο αργότερα οι αναβαθμίσεις για το DROID BIONIC, το MOTOROLA XOOM Family Edition (MZ505), καθώς και το DROID XYBOARD 8.2 (MZ609).

Επίσης στον αέρα είναι οι αναβαθμίσεις για συσκευές όπως το Atrix, ή το Atrix 2, καθότι στο site της Motorola η κατάστασή τους έχει αλλάξει σε "Further plans coming soon". Αν και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί η Motorola με το status αυτό, τα πράγματα δεν είναι θετικά καθότι το Atrix 4G που κυκλοφόρησε στον Καναδά μαρκαρίστηκε ως "Will remain on Gingerbread (Android 2.3)"

Να θυμίσουμε ότι το Motorola Atrix είναι ένα διπύρηνο Tegra 2 κινητό στο 1Ghz, με 1GB RAM, μπαταρία 1930mAh, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, το οποίο γίνεται και laptop χάρη στο lapdock και στο linux partition που έχει.

Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για (τυχόν?) ακύρωση της σχετικής αναβάθμισης. Όσο αναμένουμε, να αναφέρουμε ότι οι σελίδες στο Facebook της Motorola έχουν γεμίσει από παράπονα χρηστών των παραπάνω κινητών.

aByte