Η Omni ROM επίσημα διαθέσιμη, φέρνοντας "MultiWindow" σε όλους

Omni ROM

Είχαμε καλύψει και στο παρελθόν την Omni ROM, η οποία έχει φτιαχτεί από πολύ γνωστούς developers στον χώρο (Chainfire, Dees_Troy, Xplodwild).

Πέραν όμως από το "πρώιμο" Compilation που δοκίμασα, η ομάδα διέθεσε τα πρώτα επίσημα Nightlies της ROM για πλήθος συσκευών.

Συγκεκριμένα οι συσκευές που υποστηρίζονται επίσημα από την ομάδα είναι τα Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 (εκτός από το 2013 LTE), Oppo Find 5, και ορισμένα variants των Note, Note 2, S2 και S3.

Ο πιο σημαντικός λόγος για να δοκιμάσετε την συγκεκριμένη ROM είναι ένας: "Το MultiWindow".

  • split-view-1
  • split-view-2

Η ομάδα φαίνεται να πρόσθεσε κάποια επιπλέον ενδιαφέροντα στοιχεία στην ROM πέραν του "Split View". Υπάρχουν βελτιώσεις στον DSP Manager για καλύτερο ήχο, αλλά και δυνατότητα ενημέρωσης για εισερχόμενη κλήση χωρίς να χρειάζεται να μας διακόψει απ' την δουλειά μας.

Όσοι φυσικά θέλουν να δοκιμάσουν την Omni ROM, υπάρχει download link παρακάτω. Την διαδικασία την έχουμε αναφέρει ενδεικτικά για Nexus 4, και Galaxy Note. Αν δεν έχετε αποφασίσει ποια ROM θέλετε να περάσετε μην ξεχάσετε να δείτε λοιπά αναλυτικά Reviews που έχουμε κάνει: CyanogenMod, PacMan, Paranoid Android.

  • omni-rom-1
  • omni-rom-2

Download Omni ROM

Σχετικό Link

aByte