LG G3 διέρρευσε σε φωτογραφία, τα back buttons ήρθαν για να μείνουν

LG G3

Με τα HTC One M8, Galaxy S5 και Xperia Z2 να έχουν παρουσιαστεί, όλοι περιμένουμε αν η LG θα καταφέρει να τα ανταγωνιστεί με το LG G3.

Σήμερα διέρρευσε μία φωτογραφία της επερχόμενης ναυαρχίδας, για να πάρουμε μία πρώτη γεύση από την συσκευή.

Και φυσικά όπως κάθε "leak" που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και τώρα η φωτογραφία που "διέρρευσε" είναι χαμηλής ανάλυσης, ώστε να μην "προδώσει" πολλά στοιχεία της.

Επίσης η φωτογραφία "έτυχε" να είναι πάνω σε ένα σημειωματάριο, με ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά να έχουν γραφεί πάνω του. "Well played there LG, well played."

LG G3

Όπως και να έχει, εκτός από το γεγονός ότι η συσκευή έχει και πάλι τα πλήκτρα έντασης και power στο πίσω μέρος, πρόσεξα κάτι ενδιαφέρον όσον αφορά την κάμερα. Το "δαχτυλίδι" της κάμερας παραπέμπει αρκετά σε αυτό του Nexus 5, το οποίο είναι μαγνητικό και δύναται να χρησιμοποιηθεί για να βάλουμε πρόσθετους φακούς στην συσκευή μας.

Nexus 5 camera ringNexus 5 camera ring

Προφανώς δεν είναι κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο, αλλά είναι εντός των πιθανοτήτων.

Κατά τα άλλα οι σημειώσεις που "έτυχε" να είναι στο πλάνο αναφέρουν OIS+ (περισσότερα για τα οπτικά συστήματα σταθεροποίησης εδώ), εκδόσεις των 16GB και 32GB, αλλά και "2/3GB" RAM, το οποίο σημαίνει ότι είτε θα έχουμε δύο εκδόσεις της συσκευής, είτε ότι η LG δεν έχει ακόμα αποφασίσει πόση RAM θα του βάλει.

Πηγή Σχετικό Link

aByte