MAIC σε όλα τα MLS Tablet, η επανάσταση στα tablet (Δ.Τ.)

MAIC MLS

H MLS Πληροφορική ΑΕ. ανακοινώνει μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες στην ιστορία της η οποία ενσωματώνεται σε όλα τα νέα της tablet.

H MLS σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Της μιλάτε, καταλαβαίνει και κάνει τα πάντα για εσάς!

Η MAIC έρχεται να προσδιορίσει εκ νέου τη σχέση με το tablet σας. Είναι η καλύτερη προσωπική βοηθός που είχατε ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά… Βρίσκεστε αγκαλιά στον καναπέ και σας ζητάει Ρέμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στην MLS ταμπλέτα σας και η MAIC θα κάνει τα υπόλοιπα. Αν πάλι είστε με τον κολλητό σας και θέλετε να ξαναζήσετε το πέναλτι του Σαμαρά απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, το ζητάτε στη MAIC και εκείνη σας το δείχνει στην οθόνη του MLS tablet σας.

Μία σωστή προσωπική βοηθός θα πρέπει να μπορεί να σταθεί δίπλα σας και στα δύσκολα. Η MAIC σας προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά της και εμφανίζει στην οθόνη της MLS ταμπλέτας σας ανοιχτά φαρμακεία, βενζινάδικα ή νοσοκομεία. Βρίσκει το κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο στο οποίο μπορεί να τηλεφωνήσει για εσάς ή και να σας πλοηγήσει σε αυτό. Σας τελειώνει η βενζίνη και ψάχνετε βενζινάδικο το λέτε στη MAIC, σας βρίσκει τα κοντινότερα σε εσάς και σας πλοηγεί, ενώ για αρκετά από αυτά σας λέει και τις τιμές. Ακόμη, με μια φωνητική εντολή μπορεί να ανοίξει όποια εφαρμογή έχετε εγκατεστημένη στο MLS tablet σας όπως την κάμερα, τον φακό, το Bluetooth, τον καιρό, και πολλά άλλα.

Αν μέχρι τώρα δεν το καταλάβατε, η MLS ταμπλέτα σας -χάρη στη MAIC- είναι πλέον μία συσκευή «ζωντανή». Αλληλεπιδρά μαζί σας και οι δυνατότητες είναι απεριόριστες: Μπορείτε να υπαγορεύσετε το e-mail που θέλετε και η MAIC το γράφει για εσάς! Ή εκείνη την ατάκα που θέλατε να ποστάρετε στο Facebook ή… ε δεν θα σας τα πούμε όλα εδώ! Κάποια πράγματα πρέπει να τα ανακαλύψετε και μόνοι σας!

Τέλος, όλα τα tablet της MLS ενσωματώνουν και το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Talk&Drive που κάνουν το tablet σας και πλοηγό!

MAIC MLS

Η MLS έχει ήδη προχωρήσει στην ανάπτυξη της MAIC και στα αραβικά, ενώ η προσθήκη νέων γλωσσών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς για την εταιρία είναι ξεκάθαρο πως με τη MAIC αλλάζει ο τρόπος χρήσης των tablet. Η MAIC είναι μοναδική σε διεθνές επίπεδο και οι Έλληνες οι πρώτοι που θα τη χρησιμοποιήσουν. Και μην ξεχνάτε, η MAIC γίνεται συνεχώς εξυπνότερη!

Για την μοναδική καινοτομία MAIC ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS (Making Life Simple) Γιάννης Καματάκης δήλωσε: «Όλοι στην MLS προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη (Making Life Simple). Πιστεύουμε ότι η MAIC, την οποία χτίζουμε χρόνια, συντελεί σε αυτό και ελπίζουμε πρώτοι οι Έλληνες να την απολαύσουν».

MAIC MLS

aByte