Η LG μας δείχνει πόσο καλύτερο είναι το G2 με Android 4.4 KitKat

LG G2 KitKat Update

Η αναβάθμιση του LG G2 σε Android 4.4 KitKat πλησιάζει, και η Κορεάτικη εταιρεία μας προετοιμάζει με σχετικό βίντεο, δείχνοντάς μας πόσο πιο γρήγορο είναι μετά το Update.

Για το βίντεο αυτό επιστρατεύτηκαν μία κάμερα ικανή να καταγράψει 240fps, και δύο LG G2, ένα να τρέχει 4.2 Jelly Bean, και ένα να τρέχει 4.4 KitKat!

Το βίντεο βασικά αποδεικνύει δύο πράγματα ταυτόχρονα: Πρώτον, ότι και πριν την αναβάθμιση το LG G2 ήταν απίστευτα γρήγορο, αλλά επίσης ότι μετά το Update γίνεται ακόμα γρηγορότερο.

Δεν διευκρινίζεται ποιο Runtime είναι σε χρήση στο βίντεο, Dalvik ή ART, αλλά δεδομένου ότι το ART είναι ακόμα πειραματικό υποθέτω ότι επιλεγμένο θα ήταν το libdvm.so.

Για παράδειγμα ο Chrome στο Jelly Bean έκανε 123ms να εκκινηθεί, ενώ στο KitKat κάνει 107ms. Η κάμερα έκανε 167ms να εκκινηθεί στο Jelly Bean, ενώ στο KitKat κάνει μόλις 125ms.

Προσωπικά αμφιβάλλω αν κάποιος θα είναι ικανός να καταλάβει διαφορά σε κάτι τόσο στιγμιαίο. Ακόμα και η διαφορά από 200ms σε 100ms (0,2 δευτερόλεπτα σε 0,1 δευτερόλεπτα) δεν θεωρώ ότι μπορεί να γίνει αντιληπτή.

Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μειώνω το φανταστικό επίτευγμα της LG (G2) και της Google (4.4 KitKat). Το μοναδικό μου point είναι ότι τα πάντα στο G2 γίνονταν ήδη αστραπιαία.

Οι χρόνοι εκκίνησης των διάφορων εφαρμογών πριν και μετά το KitKat δίνονται στον παρακάτω πίνακα:

LG G2 KitKat Update

Οι κάτοχοι LG G2 αναμένεται να αρχίσουν να λαμβάνουν το Update μέσα στον επόμενο μήνα, όπου θα αρχίσουν να αναβαθμίζουν τρώνε KitKat.

aByte