Κινέζος ο επόμενος κατασκευαστής Nexus;

Σύμφωνα με φήμες, φαίνεται πως η Google κοιτάζει στα βάθη της Ανατολής για την επόμενη Nexus συσκευή της.

Ο τίτλος θα μπορούσε να αποτελεί είτε Trollάρισμα, είτε Review για κάποιο Nexus-κλώνο από την Κίνα, όμως μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Μέχρι σήμερα, η Google συνεργαζόταν με "μεγάλες" εταιρείες για το λανσάρισμα των Nexus συσκευών. Σύμφωνα με φήμες, φαίνεται πως η Google κοιτάζει στα βάθη της Ανατολής για την επόμενη Nexus συσκευή της.

Μετά τις HTC, Samsung, Asus, LG και Motorola, ποιος θα πάρει σειρά; Σύμφωνα με ισχυρισμούς του PhoneArena, τους οποίους και δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, η Google μετά τα τέλη του 2015 πρόκειται να αναθέσει το λανσάρισμα της επόμενης Nexus συσκευής σε κατασκευαστή από την Κίνα.

Κάτι η αύξηση της δημοτικότητας των Κινέζων κατασκευαστών όπως η Huawei, η Xiaomi, η Meizu και κυρίως η Lenovo, κάτι το άνοιγμα της Apple προς την αγορά της Κίνας, κάτι η ύπαρξη και η θέση του Hugo Barra στην Xiaomi, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

Σκεπτόμενοι λίγο παραπάνω αυτό το ενδεχόμενο, και αν αναλογιστούμε ότι το Nexus 6 κατασκευάστηκε από τη Motorola, έχοντας προηγηθεί η εξαγορά της Motorola Mobility από τη Lenovo, δε θα ήταν αβάσιμο το να κατασκευαστεί η επόμενη ή μια από τις επόμενες Nexus συσκευές από κάποιο Κινέζο κατασκευαστή.

Φυσικά, όλα αυτά που αναφέρουμε είναι απλά μια φήμη και ειδικά με τις φήμες που αφορούν το πρόγραμμα Nexus (λέγε με "το πρόγραμμα Nexus σταματάει"), είμαστε άκρως επιφυλακτικοί.

 

 

 

Πηγή

 

ύμφωνα με φήμες, φαίνεται πως η Google κοιτάζει στα βάθη της Ανατολής για την επόμενη Nexus συσκευή της.

 

 

 

 

aByte