Έξι νέες MSN εφαρμογές της Microsoft για το Android

Microsoft MSN Android apps

Η Microsoft το τελευταίο διάστημα κατασκευάζει συνεχώς εφαρμογές για το Android, κάποιες εκ των οποίων ιδιαίτερα χρήσιμες και αξιόλογες.

Σήμερα προσθέτει έξι νέες "MSN" εφαρμογές στην συλλογή της στο Android με θεματολογία οικονομία, καιρό, σπορ, ειδήσεις, υγεία, αλλά και συνταγές.

Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται εκ πρώτης όψης λίγο παράξενη, κάποιος θα έλεγε ότι θα έπρεπε όλες τις εργατοώρες να τις διαθέτει στην βελτίωση της δικής της πλατφόρμας. Το Market της παραμένει υπερβολικά φτωχό από αξιόλογες εφαρμογές, και η ίδια φαίνεται να ασχολείται περισσότερο με τον κόσμο του Android δίνοντάς του εφαρμογές. (Έχουμε δει την Microsoft να φτιάχνει εφαρμογή μέχρι και για το Android Wear). Ίσως σκοπός είναι να "ανεβάσει" το brand του MSN.

Γενικότερα οι εφαρμογές δεν είναι "κακές", αν και σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν ειδικά στο κομμάτι του UX. Κάποια γραφικά elements (π.χ. το μενού των ρυθμίσεων) παραπέμπουν σε W-P. Και όχι, αυτό δεν είναι καλό.

Προσωπικά μόνο το MSN Money- Stock Quotes & News κράτησα εγκατεστημένο έπειτα από την δοκιμή τους, αν και κατά βάθος το Google Now καθιστά και αυτήν "περιττή", τουλάχιστον για εμένα.

Links για κατέβασμά τους, δίνονται παρακάτω.

Microsoft MSN Android appsMicrosoft MSN Android appsMicrosoft MSN Android appsMicrosoft MSN Android apps

MSN Money- Stock Quotes & News

MSN Weather - Forecast & Maps

MSN Sports - Scores & Schedule

MSN News - Breaking Headlines

MSN Health & Fitness

MSN Food & Drink - Recipes

aByte