Ενσωμάτωση καρτών από τρίτους στο Google Now

Ενσωμάτωση καρτών από τρίτους στο Google Now

Οι Google Now Cards αποτελούν για πολλούς από εμάς ένα βασικότατο εργαλείο για τη γρήγορη ενημέρωσή μας, όμως μέχρι σήμερα η εφαρμογή της Google διέθετε μόνο τις δικές της κάρτες.

Ο περιορισμός αυτός σταματά να υφίσταται καθώς η Google πραγματοποίησε το μεγάλο "άνοιγμα" που όλοι περιμέναμε, διότι επιτρέπει την εμφάνιση καρτών από εφαρμογές τρίτων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με περισσότερους από 30 κατασκεαυστές εφαρμογών για την ενσωμάτωση των πληροφοριών που παρέχουν στις Google Now Cards. Αυτό σημαίνει πως, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, 40 εφαρμογές αναμένεται να ενσωματωθούν στις κάρτες του Google Now, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Με την παραπάνω λειτουργία, η Google δίνει ακόμα περισσότερη ταχύτητα στην ενημέρωση του χρήστη, καθώς πλέον δε χρειάζεται να ανοίξει κανείς κάποια εφαρμογή ώστε να δει αυτό που τον ενδιαφέρει, αλλά θα δει άμεσα στην οθόνη του την πληροφορία μέσω των Google Now Cards.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφαρμογή της Google δεν παρέχει τα προσωπικά σας στοιχεία στους τρίτους κατασκευαστές που εισέρχονται στην εφαρμογή.

Πηγή

 

Ενσωμάτωση καρτών από τρίτους στο Google Now

 

 

 

 

aByte