Δεύτερο Tech Meeting: Κυριακή 13 στις 17:00, στο Mish Mash, Γκάζι

Tech Meeting 2

Μετά το πρώτο Tech Meeting και την επιτυχία που σημείωσε, αρκετοί από εσάς μας ζητήσατε να το επαναλάβουμε!

Έλάτε να γνωρίσετε από κοντά τα άτομα πίσω από το GreeceAndroid.gr και το Techmaniacs στο 2ο Tech Meeting, την Κυριακή 13 στις 17:00 το απόγευμα.

Μαζέψτε λοιπόν ό,τι ερώτηση, απορία ή .. διαφωνία έχετε μαζί μας, και ελάτε να συζητήσουμε πίνοντας τον καφέ μας!

Προφανώς -όπως και την προηγούμενη φορά- θα έχουμε κάποιες νέες συσκευές και ναυαρχίδες να δοκιμάσετε να τους πιείτε το αίμα.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε όλους από κοντά, συζητώντας για κάτι που όλοι αγαπάμε: Την τεχνολογία.

Η είσοδος προφανώς και είναι δωρεάν, μόνο την κατανάλωσή σας (τον καφέ σας) θα επιβαρυνθύτε (ή ότι άλλο πάρετε, αν έχετε όρεξη για ουίσκια δεν μου πέφτει λόγος).

Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το Mish Mash (Βουτάδων 50) στο Γκάζι, στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τέτοιες εκδηλώσεις.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους κυρίους από το μαγαζί, που δέχθηκαν να μας κάνουν ειδικές φθηνότερες τιμές για τους καφέδες μας στο Tech Meeting

Υπάρχει εύκολη πρόσβαση είτε με το Μετρό (μπλε γραμμή, στάση Κεραμεικός), είτε με διάφορα λεοφορεία (π.χ. 856/A16), είτε με αυτοκίνητο (από Πειραιώς/Ιερά Οδό κτλ).

Ελάτε και εσείς στην καλύτερη παρέα τεχνολογίας. Για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα του αριθμού των ατόμων, αν μπορείτε δηλώστε την συμμετοχή σας είτε με σχόλιο εδώ στο άρθρο, είτε κάνοντας join το event στο facebook ή στο G+.

Πότε; Κυριακή 13, στις 17:00

Πού; Mish Mash, Βουτάδων 50, Γκάζι (στάση Κεραμικός στο Μετρό)

Tech Meeting 2

aByte