Το Xperia SP θα πάρει 4.4 KitKat, και η Sony εξετάζει και άλλες συσκευές

Sony KitKat Updates

Μετά την αρχική ανακοίνωση από την Sony, σχετικά με το ποιες συσκευές της θα πάρουν Android 4.4 KitKat, η σελίδα της μας ενημερώνει ότι η εταιρεία εξετάζεται το ενδεχόμενο να αναβαθμιστούν και άλλες συσκευές.

Ευχάριστα νέα για την ώρα για τους κατόχους του Xperia SP, το οποίο εκτός του Android 4.3 που αναμένεται να πάρει σύντομα, θα αναβαθμιστεί και σε 4.4 KitKat.

Η λίστα λοιπόν για τις συσκευές που θα πάρουν σίγουρα το Update σε 4.4 συμπληρώνεται γίνεται ως εξής: Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra, Xperia Z1 και Xperia SP.

Sony Android 4.4 KitKat Updates Xperia SP

Λοιπές συσκευές που "εξετάζει" η Sony για την αναβάθμιση σε 4.4 είναι το Xperia T, το Xperia TX, το Xperia V και το Xperia ZR, όπως φαίνεται στην σελίδα της.

Σημαίνει αυτό ότι σίγουρα θα πάρουν 4.4; Προφανώς και όχι, για την ακρίβεια όσοι θυμόμαστε το παρελθόν, και για άλλες συσκευές που αρχικά εξεταζόταν αν θα πάρουν update, στο τέλος είχαμε αρνητική απάντηση.

Φυσικά ελπίζουμε αυτή την φορά το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Τέλος να τονίσω ότι δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για καμία άλλη συσκευή της Sony, εκτός από αυτές που αναφέρει το άρθρο! Χρονοδιάγραμμα επίσης ΔΕΝ υπάρχει.

Sony Android 4.4 KitKat Updates Xperia T

Sony Android 4.4 KitKat Updates Xperia TX

Sony Android 4.4 KitKat Updates Xperia V

Sony Android 4.4 KitKat Updates Xperia ZR

Πηγή

aByte