Η Sony μας δείχνει τα Xperia Z1, Z2 και Z3 να τρέχουν Android 5.0 Lollipop

Sony Xperia Z1 Z2 and Z3 Lollipop Upgrade

Γνωρίζουμε την πρόθεση της Sony να αναβαθμίσει όλες τις συσκευές της σειράς Z σε Android 5.0 Lollipop, με την εταιρεία να μας δείχνει ήδη μέρος της "προόδου" που έχει γίνει.

Σε σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε στο επίσημο blog της Sony, βλέπουμε τα Xperia Z1, Z2 και Z3 να τρέχουν "καθαρό" Android 5.0 Lollipop.

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε και τις τρεις συσκευές να τρέχουν την ολοκαίνουρια έκδοση, ενώ στην συνέχεια στο Z3 βλέπουμε τα νέα Quick Toggles, το νέο Multitasking Menu, τα Settings, αλλά και φυσικά το Easter Egg της.

Εκτός από το βίντεο, στο blog post γίνεται και μία σύντομη αναφορά των θετικών της νέας έκδοσης, όπως η βελτιωμένη ταχύτητα, ή οι βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις και στην ασφάλεια που προσφέρει. Επίσης θετικό ότι αναφέρουν ότι θα διαθέσουν σύντομα τα binary blobs για την νέα έκδοση, για να μπορούν άμεσα οι διάφοροι "τρίτοι" devs να φτιάξουν τις δικές τους Android 5.0-based ROMs για συσκευές της Sony.

Με τις επίσημες σχετικές αναβαθμίσεις της Sony να ξεκινάνε από το νέο έτος, είναι βέβαιο ότι αν δωθούν τα binary blobs θα υπάρξουν πολύ πιο γρήγορα Lollipop Custom ROMs για τις "Z" συσκευές της. Τέλος, προσωπικά το οπτικό αποτέλεσμα του Material Design του Vanilla Android στα Sony μου αρέσει. Μήπως θα πρέπει η εταιρεία να μην πετάξει τα μάτια έξω σε κάτι τόσο όμορφο, το οποίο θα έχει και το θετικό side-effect της "γρηγορότερης" αναβάθμισης;

Sony Xperia Z1 Z2 and Z3 Lollipop Upgrade

Σχετικό link / Πηγή

aByte