Android Smartphone 2013 - Ο νικητής

Best Android Smartphone 2013

Ολοκληρώθηκε λοιπόν ο διαγωνισμός για το Android Smartphone της χρονιάς 2013 το οποίο επέλεξαν οι επισκέπτες του Greece Android μέσα από μια ψηφοφορία που θύμιζε κάτι από... Champions League.

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, το μεγάλο νικητή και τις υπόλοιπες τρεις κορυφαίες συσκευές για το 2013 όπως εσείς τις ψηφίσατε.

Σε έναν ημιτελικό στον οποίο συμμετείχαν τρεις συσκευές της LG και μια της HTC, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Κορεάτικη εταιρεία θα είχε σίγουρα μία συσκευή στον τελικό. Τελικά οι επισκέπτες του GreeceAndroid επέλεξαν την τιτανομαχία μεταξύ του Google Nexus 5 και του LG G2.

Μέσα από ένα μέσο όρο 316 ψήφων, ψηφίσατε το LG G2 ως το καλύτερο Smartphone της χρονιάς, δίνοντάς του 183 ψήφους έναντι 147 που δόθηκαν στο άλλο κορυφαίο Smartphone που κατασκεύασε φέτος η LG -για λογαριασμό της Google- το Nexus 5.

 

best android smartphone

Στο μικρό τελικό, το Nexus 4 επικράτησε του HTC One με 176-127 δείχνοντας ότι παραμένει ένα από τα κορυφαία Android Smartphones κι ας είναι ένα χρόνο "γηραιότερο" από τη φετινή ναυαρχίδα της HTC.

 

Η τελική κατάταξη

 best android smartphone

 

Τα αποτελέσματα των τελικών

 

 best android smartphone

 

 

To "πανόραμα" της διοργάνωσης

best android smartphone

 

 

aByte