Το Galaxy S5 φαίνεται σε βίντεο λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του

Galaxy S5

Λιγότερες από 24 ώρες μένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Galaxy S5, αλλά η συσκευή ήδη έκανε την εμφάνισή της σε σύντομο βίντεο.

Η λήψη φαίνεται να είναι από booth της Samsung, και σκοπός του ήταν να δείξει το νέο "Smartwatch" της εταιρείας, όμως κατά λάθος μας δίνει και μία γεύση από το S5!

Στην αρχή και στο τέλος λοιπόν του βίντεο φαίνεται μία "άγνωστη" συσκευή σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο, και μπλιαχ χρυσό).

Η διάταξη φακού και φλας ταιριάζει απόλυτα με προηγούμενα leaks από τον κατασκευαστή θηκών Spigen το οποίο μας κάνει να μπορούμε με σχετική σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για το Galaxy S5.

Τόσο σχεδιαστικά, όσο και κατασκευαστικά η συσκευή φωνάζει τρανταχτά "Samsung", κρατώντας την κατασκευή, αλλά και τον σχεδιασμό που μας έχει συνηθίσει η Κορεάτικη εταιρεία.

Το μοναδικό που έχω να πω (εκτός από το προφανές, ότι περιμένω με ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση), είναι το: "Χρυσό χρώμα? Σοβαρά τώρα Samsung?" (Και φυσικά θυμίζω και το point που είχα αναφέρει εδώ περί χρυσών τηλεφώνων)

Samsung Galaxy S5

aByte