Η Motorola απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Motorola Moto G

Σε συνέντευξη τύπου στην MWC, εκπρόσωποι της Motorola έδωσαν απαντήσεις σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα που είχαμε.

Πώς η εξαγορά από την Lenovo θα επηρεάσει την εταιρεία; Τι θα γίνει με τις αναβαθμίσεις του Moto G και Moto X; Θα δούμε ακριβές συσκευές από την εταιρεία;

Αρχικά αποκαλύφθηκε ότι η Motorola δουλεύει σε ένα "Smartwatch" το οποίο όμως θέλει να είναι όμορφο (σπόντα στο Galaxy Gear?) αλλά και να έχει λύσει τα θέματα αυτονομίας που έχουν τα "έξυπνα ρολόγια".

Οι κύριοι της Motorola προτιμούν ένα "κόσμημα" παρά ένα άσχημο κομμάτι τεχνολογίας για τους καρπούς των χεριών μας.

Motorola QnA

Όσον αφορά τα γρήγορα Updates που παρείχε η εταιρεία, ήταν άμεση συνέπεια της απόφασής τους να έχουν "stock Android" χωρίς πολλές αλλαγές ή παραμετροποιήσεις.

Τα γρήγορα Updates δεν θα επηρεαστούν από την εξαγορά από την Lenovo.

Επίσης μάθαμε ότι ο διάδοχος του Moto X θα εμφανιστεί κάπου το καλοκαίρι, το οποίο εν μέρει ήταν αναμενόμενο.

Το Moto G από την άλλη αποδείχθηκε ότι ήταν το πιο επιτυχημένο (σύγχρονο) Smartphone της εταιρείας, παρουσιάζοντας περισσότερες πωλήσεις από όλα τα προηγούμενα μοντέλα της.

Σε κανέναν φυσικά δεν κάνει εντύπωση γιατί αυτό συμβαίνει: Μία άψογα φτιαγμένη συσκευή, απίστευτα γρήγορη, με stock Android, άμεσες αναβαθμίσεις, σε τιμή .. χώμα. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν η εταιρεία "τώρα που ξεφορτώθηκε την Google" θα κοιτάξει να ενσωματώσει κάποιο άλλο λειτουργικό πέραν του Android (π.χ. Tizen ή FFOS), η απάντηση ήταν αρνητική.

Motorola Android

Το πιο ενδιαφέρον όμως κομμάτι της συνέντευξης, ήταν όταν η εταιρεία ρωτήθηκε αν θα κατασκευάσει ακριβές συσκευές, όπου η απάντηση ήταν η παρακάτω:

Q: Will Motorla sell high priced phones? A: Great smart phones should be available to everyone & days of $600 phones are limited.

Ε: Θα πουλήσει η Motorola υψηλά τιμολογημένα τηλέφωνα; Α: Τα φανταστικά smartphones πρέπει να είναι διαθέσιμα για όλους, και οι μέρες των συσκευών των 600$ είναι μετρημένες.

Motorola QnA

Προσωπικά εμένα με καλύπτει και με το παραπάνω η συγκεκριμένη λογική, την οποία έχουμε δει και από την σειρά Nexus, αλλά την εφαρμοσε και η Motorola στο Moto G. Well Played Moto, well played.

Motorola Moto G

Πηγή

aByte