Ποιες συσκευές της Motorola θα αναβαθμιστούν σε Android 5.0 Lollipop

Motorola Android Updates

Σε κάθε ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Android, έτσι και τώρα στην 5.0 Lollipop, δεχόμαστε πλήθος μηνυμάτων του στυλ "θα αναβαθμιστεί η τάδε συσκευή?"

Η Motorola μας γλίτωσε από τον κόπο να απαντάμε "δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση" φροντίζοντας να ανακοινώσει ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα όλες οι συσκευές της εταιρείας του 2013 και του 2014 θα πάρουν το Update. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα Variants του Moto G (1ης και δεύτερης γενιάς), του Moto X (πρώτης και δεύτερης γενιάς), Moto E, Droid Ultra, Droid Maxx και Droid Mini.

Κατά βάθος γνωρίζαμε ότι σχεδόν σίγουρα όλες οι παραπάνω συσκευές θα αναβαθμίζονταν, αλλά σίγουρα και η επίσημη ενημέρωση και επιβεβαίωση είναι σημαντική.

Ακόμα και το Entry Level Moto E των 120 ευρώ θα έχει την χαρά να λάβει το update. Το σημαντικό στις συσκευές της Motorola είναι ότι τρέχουν σχεδόν "Vanilla" Android χωρίς εκτενείς παραμετροποιήσεις, το οποίο κάνει το port κάθε νέας έκδοσης αρκετά ευκολότερο.

Βασικά αν δίνετε σημασία στα Updates, μία συσκευή της Motorola (ή ένα Nexus) είναι οι ασφαλέστερες επιλογές. Δεν υπάρχει -ακόμα- χρονοδιάγραμμα ή εκτίμηση του πότε θα είναι διαθέσιμο, οπότε απλά αναμένουμε.

Motorola Android Updates

Πηγή Motorola Blog

aByte