Το νέο HTC One (M8) διαρρέει σε 12λεπτο hands-on video

HTC One M8

Η HTC πρόκειται να ανακοινώσει το νέο HTC One M8 στα τέλη Μαρτίου, αλλά αυτό δεν σταμάτησε έναν "leaker" από το να μας το παρουσιάσει σε εκτενές 12λεπτο Hands-On video.

Δυστυχώς ο πιτσιρικάς (ο οποίος ήταν γιος εργαζομένου της HTC, ή εταιρείας που συνεργαζόταν μ' αυτήν) δεν φρόντισε να καλύψει αναγνωριστικά της συσκευής (IMEI), ούτε καν το όνομα του κατόχου στα quick toggles, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα ο γονιός του να χάσει την δουλειά του.

Το βίντεο ανέβηκε για λίγα λεπτά, μέχρι ο πιτσιρικάς να καταλάβει την .. ανοησία του και να το σβήσει. Παρ' όλα αυτά όπως είναι φυσικό βρέθηκαν άτομα που το "κατέβασαν" στους υπολογιστές τους και μετά το έκαναν re-upload, θυμίζοντάς μας ότι τίποτα δεν "σβήνεται" από το Internet.

Το εν λόγω βίντεο θα βρείτε εδώ:

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι όταν δοκιμάζεις μία συσκευή που δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά, υπογράφεις το λεγόμενο NDA, το οποίο σου απαγορεύει να αποκαλύψεις λεπτομέρειες για αυτήν.

Ο Senior Global Online Communications Manager της HTC βρήκε τον "leaker" στο Twitter, λέγοντάς του ότι "δεν θα είναι καλή βδομάδα για εσένα φίλε μου".

HTC One M8

Απ' ότι φαίνεται οι γονείς του ατόμου που ανέβασε το βίντεο έχασαν ήδη την δουλειά τους, το οποίο όμως είναι το .. λιγότερο σε σχέση με τα νομικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν στο μέλλον.

HTC One M8

Γυρίζοντας όμως το θέμα στην συσκευή της HTC, μάθαμε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, όπως οι 2 φακοί στο πίσω μέρος της (?), ή η υποδοχή καρτών MicroSD.

Προφανώς το μοντέλο που είχε δοθεί στους testers δεν ήταν το τελικό, οπότε υπήρχαν κάποια προβλήματα κατά την διάρκεια του hands-on, τα οποία προφανώς θα έχουν διορθωθεί μέχρι την διάθεση της συσκευής.

Κρίμα για τους γονείς του πιτσιρικά, πάντως.

HTC One M8

aByte