Δέσμευση της HTC για αναβαθμίσεις για δύο χρόνια στις ναυαρχίδες της

HTC Updates

Η HTC χρησιμοποίησε το Reddit AMA για να "απαντήσει" σε πλήθος ερωτήσεων χρηστών.

Ως συνέχεια αυτού του "Q&A", η εταιρεία ανακοίνωσε δέσμευση για αναβαθμίσεις για 2 χρόνια στις ναυαρχίδες της.

Αρχικά θυμίζουμε το πώς θα πρέπει κάποιος να εξετάσει τις αναβαθμίσεις σε μία πλατφόρμα, πριν βγάλει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα.

Η ανακοίνωση ήταν η εξής:

Given the immense resource requirements for updates we can’t solve all our past issues, but today we are making a commitment to support all new North America flagship devices going forward with all major Android updates for 2 years after their release date.

Δεδομένου των τεράστιων απαιτήσεων πόρων για τις αναβαθμίσεις, δεν μπορούμε να διορθώσουμε όλα τα προηγούμενα "θέματα" μας, αλλά σήμερα δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε όλες τις νέες συσκευές της Β. Αμερικής, οι οποίες θα λάβουν όλες τις σημαντικές αναβαθμίσεις του Android 2 χρόνια μετά την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Το κομμάτι για την Β. Αμερική προστέθηκε εκ των υστέρων, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα "περιοριστικό", καθότι το Update θα μπορεί να γίνει port για όλα τα μοντέλα παγκοσμίως.

Φυσικά κάποια κομμάτια της ανακοίνωσης είναι ιδιαίτερα "θολά", όπως για παράδειγμα το ποιες συσκευές θα θεωρούνται "ναυαρχίδες". Κάτι άλλο που δεν διευκρινίστηκε είναι το αν θα λάβουν όλα τα Updates που θα δώσει η Google στα δύο αυτά χρόνια (4 Major Updates?), ή αν απλά στο "παράθυρο" των 2 χρόνων θα δοθούν "κάποια" (1-2?) Major Updates.

Με την HTC να έχει βρεθεί σε αρκετά δύσκολη οικονομική θέση, η παραπάνω δέσμευση (?) ίσως γυρίσει το αρνητικό κλίμα (?) που έχει δημιουργηθεί σε βάρος της.

Αρκεί φυσικά και η εταιρεία να μην επιμείνει σε λοιπές "άσκοπες" τεχνολογίες και άσκοπα μαρκετινίστικα .. Ultrapixels.

  • htc

Πηγή

aByte