Περισσότερες φωτογραφίες από την κάμερα των 50MP του Oppo Find 7

Oppo Find 7

Πριν λίγες μέρες διέρρευσε μία φωτογραφία η οποία σύμφωνα με τα Exif Data της τραβήχτηκε με το νέο Oppo Find 7, και έχει ανάλυση 50MP.

Σήμερα περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες βρήκαν το φως της δημοσιότητας, οι οποίες μας επιτρέπουν να "κρίνουμε" λίγο καλύτερη την κάμερα της συσκευής.

Κάποιος "κάτοχος" της συσκευής, απ' ότι φαίνεται πήγε ταξιδάκι στην Ισπανία (στην MWC πιθανότητα?), αλλά δεν έχασε ευκαιρία να κάνει μία βόλτα σε όλη την Βαρκελώνη και να περάσει και από την (εκπληκτική) Sagrada Familia.

Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη φωτογραφία μέσα στην Sagrada Familia, (στην οποία το Oppo Find 7 επέλεξε ISO 300, και ταχύτητα κλείστου 1/33sec) είναι μία αρκετά "δύσκολη" λήψη:

Πρόκειται για έναν γενικά σκοτεινό χώρο, με ένα πολύ φωτεινό "σημείο", το οποίο ταυτόχρονα έχει πλήθος χρωμάτων.

Αν και στο 100% crop η παρουσία θορύβου είναι έντονη, κάνοντάς την rescale στα 20MP έχουμε μία άψογη φωτογραφία. Υποθέτω ότι σχετική δυνατότητα θα δίνεται απευθείας από την κάμερα του Find 7.

Οι φωτογραφίες στην μέγιστη ανάλυσή τους πιάνουν 8-10MB, οπότε μάλλον η δυνατότητα επέκτασης με κάρτες MicroSD θα ήταν κάτι απαραίτητο στην συγκεκριμένη συσκευή (και ελπίζουμε η Oppo να το έκανε πράξη), με αυτήν εδώ την κάρτα να ολοκληρώνει "ιδανικά" το πακέτο.

Παρ' όλα αυτά τονίζω και πάλι ότι για το 99% των χρηστών, απαραίτητη θα είναι μία επιλογή στην κάμερα που θα κάνει λήψη 50MP και μετά θα κάνει resampling και rescale σε μία πιο χρήσιμη ανάλυση.

Τις φωτογραφίες σε πλήρη ανάλυση μπορείτε να βρείτε στο link της πηγής, ενώ εγώ παρακάτω δίνω κάποια 100% crops.

Oppo Find 7Oppo Find 7

Oppo Find 7Oppo Find 7

Πηγή

aByte