Oppo Find 7 με κάμερα 50MP

Oppo Find 7

Η Oppo είναι μία από τις εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας που θαυμάζω, και το Find 7 το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στις 19 Μαρτίου είναι μια από τις συσκευές που περιμένω με ανυπομονησία.

Προηγούμενα "teasers" της εταιρείας μας έχουν αποκαλύψει οθόνη 5.5in ανάλυσης 2560x1440 (θα υπάρχει και 5άρα 1080p έκδοση), αλλά και τον "καινούριο" Snapdragon 801.

Μία φωτογραφία όμως η οποία ανέβηκε στο Weibo, και (από τα Exif Data) φαίνεται να τραβήχτηκε από το Find 7, είναι ανάλυσης 8160x6120. Όποιος κάνει τον πολλαπλασιασμό θα διαπιστώσει ότι μιλάμε για 49,9MP!

Είναι δύσκολο να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για μία κάμερα από μία μόνο φωτογραφία, αλλά το μόνο που θα πω ότι ελπίζω να υπάρχει δυνατότητα "resampling" απευθείας από την κάμερα, όπως έχουμε δει σε μοντέλα της Nokia.

Σίγουρα ο αριθμός "50MP" μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αλλά φυσικά μένει να δούμε πόσο αξιόλογες φωτογραφίες θα βγάζει, και πώς συγκρίνεται με κάποια εδραιωμένα Camera-Phones (λέγε με Lumia).

Την εικόνα μπορείτε να την δείτε σε πλήρη ανάλυση χρησιμοποιώντας το link της πηγής (θα χρειαστείτε να φτιάξετε λογαριασμό στην Κινέζικη σελίδα Image Hosting).

Αγαπητή Oppo έχεις την προσοχή μας, και έχεις την ευκαιρία να μας εντυπωσιάσεις. Do it!

Oppo Find 7

Πηγή

aByte