LG G3, παρουσιάζεται 27 Μαΐου

LG G3 announcement

Με την Samsung την HTC αλλά και την Sony να έχουν παρουσιάσει της νέες ναυαρχίδες τους, η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην LG με το LG G3.

Η νέα συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί στις 27 Μαΐου, όπως αποδείχθηκε από προσκλήσεις που έστειλε η εταιρεία για το σχετικό event.

Η πρόσκληση κάνει φανερό ότι πρόκειται για μία νέα συσκευή της σειράς "G", και έχει πάνω μία ρήση του Αμερικανού συγγραφέα Ralph Waldo Emerson:

To be simple is to be Great.

Παρ' όλα αυτά διαφωνώ λιγάκι που η φράση "κόπηκε" (ή μάλλον που την πετσόκοψαν), με την πλήρη ρήση να έχει ως εξής:

Nothing is more simple than greatness; indeed, to be simple is to be great. The vision of genius comes by renouncing the too officious activity of the understanding, and giving leave and amplest privilege to the spontaneous sentiment.

Όπως και να έχει η παραπάνω φράση, όπως χρησιμοποιήθηκε από την LG, φανερώνει την απλότητα (?) που θα επιδιώξει η LG στο UI του G3. Επίσης το φόντο ίσως παραπέμπει σε κατασκευή από αλουμίνιο, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να είναι σίγουρο (πόσο μάλλον που κάποια leaks "διαφωνούν").

Λιγότερο από ένας μήνας αναμονής, λοιπόν, μέχρι την ανακοίνωση του LG G3. Μετά την επιτυχία του G2, πολλοί περιμένουμε με ανυπομονησία την νέα ναυαρχίδα της LG. Λέτε να καταφέρει να κερδίσει S5, One M8 και Ζ2?

LG G3 announcement

Πηγή

aByte