LG G3 με laser για το autofocus της κάμερας

LG G3 autofocus laser system

Πολλές υποθέσεις και φήμες έχουν ακουστεί σχετικά με το τι μπορεί να είναι αυτό που βλέπουμε στα αριστερά της κάμερας του LG G3.

Κάποιες λογικές υποθέσεις ήταν "αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος" ή "θύρα υπερύθρων για έλεγχο συσκευών". Κι όμως, μάλλον πρόκειται για Laser!

Η χρήση του laser θα γίνεται για βελτίωση του συστήματος αυτόματης εστίασης, κάνοντάς το πιο γρήγορο αλλά και πιο ακριβές, ιδιαίτερα κατά τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πολλές DSLR χρησιμοποιούν κάποιου είδους συστήματος εκπομπής δέσμης φωτός για να μετρήσουν σωστά την απόσταση μεταξύ της κάμερας και του αντικειμένου (AF Assist illuminator το λέει η Nikon D3200 μου).

Σίγουρα η ιδέα ενός τέτοιου συστήματος (το οποίο θα συνεπάγεται καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο), μου αρέσει πολύ περισσότερο από την εκδοχή του αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Η συγκεκριμένη πληροφορία για το "laser" έρχεται από τον "καλύτερο πληροφοριοδότη" του χώρου, τον evleaks, ο οποίος έχει (σχεδόν?) αλάνθαστο "ιστορικό" αποκαλύψεων. Επίσης, το βίντεο teaser που έδωσε η LG δείχνει κάτι σχετικό με laser, επαληθεύοντας (?) την πληροφορία.

Επίσης "διέρρευσαν" και κάποιες ακόμα φωτογραφίες δελτίων τύπου του G3, οι οποίες είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που είδαμε πριν λίγες μέρες, με μόνη διαφορά την "ενεργοποιημένη" οθόνη που φανερώνει την lockscreen.

Υπομονή μέχρι τις 27 Μαϊού λοιπόν, για την επίσημη ανακοίνωση.

LG G3 autofocus laser systemLG G3 autofocus laser system

Πηγή Είδησης Πηγή φωτογραφιών

aByte