Οι καλύτερες Android συσκευές του 2014, δεύτερη φάση προημιτελικού

Best 2014 Android Devices

Ολοκληρώθηκε λοιπόν ο πρώτος προημιτελικός για την ανάδειξη της καλύτερης Android συσκευής του 2014, με τις εκπλήξεις να δίνουν και να παίρνουν και το αποτέλεσμα να δείχνει ότι ήταν μια πανηγυρική νίκη της LG.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα αποτελέσματα, αλλά και να ψηφίσουμε στην δεύτερη φάση του προημιτελικού

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η LG ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου προημιτελικού καθώς έκανε το 2/2. Ξεκινώντας από το μεγάλο νικητή του ομίλου, το LG G3 απέδειξε ότι είναι μια εκπληκτική συσκευή και με 4/4 προκρίνεται στον ημιτελικό. Παρέα με το LG G3, ακολουθεί ο "πρόγονός" του και περσινός νικητής του διαγωνισμού, το LG G2 που μετά από μια συγκλονιστική μάχη επικράτησε του Samsung Galaxy Note Edge και του Samsung Galaxy Alpha, ενώ όπως αποδείχθηκε η μάχη του με το HTC One M8 ήταν ένα τεράστιο ντέρμπι που έκοψε την ανάσα. Αξίζει να σημειωθεί πως απ'όλο το διαγωνισμό, η μόνη συσκευή του 2013 ήταν το LG G2.

Κι επειδή η αξία των ηττημένων δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στους θριαμβευτές, το κυρτό πολυεργαλείο Samsung Galaxy Note Edge δεν έδειξε να είναι και ιδιαίτερα αγαπητό μιας και ακόμα δεν το έχουμε δει από κοντά, παρόλα αυτά βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας επικρατώντας πανηγυρικά του πολλά υποσχόμενου και ελπιδοφόρου για τη Samsung, Galaxy Alpha και του HTC One M8 στις λεπτομέρειες.

Το HTC One M8 επικράτησε μόνο του Samsung Galaxy Alpha, το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μια μονομαχία στον όμιλο, ενώ όπως προαναφέραμε έδωσε τεράστια μάχη τόσο με το LG G2, όσο και με το Samsung Galaxy Note Edge, από τα οποία και ηττήθηκε.

Best 2014 Android Devices

Ο προημιτελικός δεν τελειώνει εδώ καθώς ακολουθεί το δεύτερο μέρος με μεγάλες μονομαχίες και ντέρμπι τα οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά, όπως η μάχη των Phablets μεταξύ OnePlus One και Motorola Nexus 6, Samsung Galaxy Note 4 και Motorola Nexus 6, OnePlus One και Samsung Galaxy Note 4, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τις άλλες δύο υλοποιήσεις τις Motorola, το πιο value for money smartphone της αγοράς, το Moto G 2014, αλλά και της υπερ-συσκευής που ακούει στο όνομα Moto X 2014!

UPDATE: Αποτελέσματα

Best 2014 Android Devices

Το overview της διοργάνωσης

Best 2014 Android Devices

aByte