Η Motorola αυτοσαρκάζεται στις νέες αστείες διαφημίσεις του Moto 360

Motorola Moto 360

Αν ένα Smartwatch αξίζει αυτή την στιγμή για εμένα, είναι το Motorola Moto 360 (το οποίο μπορείτε να το βρείτε και σε Ελληνικό κατάστημα).

Η εταιρεία αυτοσαρκάζεται σε τέσσερις νέες διαφημίσεις της, δείχνοντάς μας πώς το Motorola Moto 360 μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στο .. κρεβάτι σας, αλλά και στην ζωή σας γενικότερα.

Στην πρώτη διαφήμιση έχουμε ένα ζευγάρι σε μία ερωτική σκηνή. Ξαφνικά στο Moto 360 έρχεται ειδοποίηση από την "μάνα" στα Hangouts για αποδοχή του αιτήματος φιλίας της. Δυστυχώς -σε αντίθεση με τα notifications στο κινητό-, την ειδοποίηση στο ρολόι την βλέπεις ανά πάσα στιγμή, οπότε και σε αποσπά από αυτό που κάνεις.

Μετά από ένα τέτοιο (σαφώς "ξενερωτικό") μήνυμα είναι λογικό να μην μπορείς να "συνεχίσεις" και να καταφύγεις σε δικαιολογίες του στυλ "πρώτη φορά μου συμβαίνει".

Αν θέλετε να σας διακόπτουν στις ερωτικές σας στιγμές, αγοράστε Moto 360!

Σε αντίστοιχο "κλίμα" ένας παίχτης golf απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα, μέχρι που το Moto 360 του, του θυμίζει τα "αρνητικά" του να είσαι παντρεμένος. Θέλετε να μην χάνετε ούτε στιγμή την γκρίνια του γάμου; Αγοράστε Moto 360.

Ένας αρχιτέκτονας δουλεύει σε ένα σχέδιο. Το ρολόι του τον διακόπτει από την δουλειά του, για να του πει ότι έχει ένα "match" στο Tinder. Αν θέλετε ανούσιες ειδοποιήσεις στον καρπό σας, να σας διακόπτουν από την δουλειά σας, αγοράστε Moto 360.

Τέλος, μία κοπέλα ετοιμάζεται για την βραδινή της έξοδο. Απολύτως "λογικό" να εμφανίζονται στον καρπό της διάφορα emoticons. Αν θέλετε χαζά emoticons και στον καρπό σας, αγοράστε Moto 360.

Πολύ ενδιαφέρουσα διαφημιστική τακτική, το να παρουσιάζεις τις "κακές στιγμές" των προϊόντων σου με αστείο τρόπο. Το Moto 360 πάντως, παραμένει για εμένα το μόνο Smartwatch που θα έβαζα στον καρπό μου. Πάντως ακόμα δεν έχω πειστεί ότι η κατηγορία Smartwatches έχει την σχέση τιμής-χρηστικότητας που θα με έκανε να το αποκτήσω.

Motorola Moto 360

aByte