Το Motorola Moto E αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop

Moto E Android 5.0 Lollipop Update

Το Motorola Moto E -το οποίο αποτελεί την καλύτερη επιλογή για οικονομικότατη Android συσκευή- άρχισε να αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop.

Η Motorola είχε ανακοινώσει πρόθεση για αναβάθμισή της, δεσμευση την οποία τήρησε μιας και έχουμε το αρχικό rollout του update.

Έχει φυσικά ενδιαφέρον το ότι μία συσκευή των 85 ευρώ αναβαθμίζεται τόσο γρήγορα στην τελευταία έκδοση του Android. Όσοι δίνουν βάση στην άμεση αναβάθμιση των συσκευών τους -εκτός των Nexus- έχουν και δυνατότητα επιλογής και από το lineup της Motorola.

Μαζί με το Motorola Moto E, άρχισε το update και του Moto Maxx, το οποίο όμως ως συσκευή δεν έχει έρθει στην χώρα μας.

Φυσικά το rollout γίνεται σταδιακά -ώστε να δοκιμαστεί το update και τυχόν bugs να μην φτάσουν σε μεγάλη μερίδα χρηστών- το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να αργίσει να φτάσει και στην δική σας συσκευή. Ναι, ξέρω, κάποιοι που έχουν το Dual Sim Variant έχουν ήδη κάνει sideload το Captured Update file.

Το σημαντικότερο point που θέλω να κρατήσουμε πάντως από το άρθρο είναι ότι όσοι θέλουν να έχουν την τελευταία έκδοση του Android και άμεσες αναβαθμίσεις σε low-mid ranged συσκευές, οι συσκευές της Motorola αποτελούν μονόδρομο.

Moto E Android 5.0 Lollipop Update

Πηγή

Πηγή

aByte