CyanogenMod 11 M11: διαθέσιμη προς κατέβασμα η νέα σταθερή CM

CyanogenMod11 M11 Stable Release

Κάθε μήνα έχουμε δύο στάνταρ πράγματα στον χώρο της τεχνολογίας, τα στατιστικά κατανομής εκδόσεων Android, αλλά και τα νέα σταθερά M-builds της CM.

Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα κυκλοφορίας της 11ης, σταθερότερης "M" έκδοσης της CM11, ενώ στο παρελθόν έχουμε καλύψει από την M1, μέχρι και τις τελευταίες M7, M8, M9 και M10.

Να θυμήσουμε ότι τα M-Builds έχουν αντικαταστήσει αυτές που παλιότερα ονομάζαμε "Stable" εκδόσεις. Γενικά προτείνονται για καθημερινή χρήση ακόμα και για τον μέσο χρήστη, απλά κάθε νεότερο M-Build θεωρείται (και είναι) σταθερότερο -και γενικότερα καλύτερο- από το προηγούμενο.

Γενικά το update cycle του ενός μήνα το βρίσκω λογικότατο για τον μέσο χρήστη, στον οποίο και απευθύνονται τα M-releases.

Όσοι έρχονται από Nightly Builds της CM θα πρέπει να κάνουν τα απαραίτητα Wipes απ' την Recovery, αλλιώς θα βρεθούν σε bootloop μέχρι να το κάνουν. Εάν η συσκευή σας βρίσκεται στις επίσημα υποστηριζόμενες από την CM11, αλλά δεν έχει εμφανιστεί η 11η σταθερή έκδοση, πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ώστε να build bots της ομάδας εταιρείας να τελειώσουν το compilation.

Πλήρες changelog δεν έχει γίνει -ακόμα- διαθέσιμο, αλλά λογικά θα ακολουθήσει σχετικό post στο blog της CM. Απανταχού flash-a-holics το download link δίνεται παρακάτω.

CyanogenMod11 M11 Stable Release

Download CM11 M11

Download CM Gapps

aByte