Οι υπηρεσίες του Google Play φτάνουν σιγά σιγά σε περισσότερες χώρες

Google Play Status

Το Google Play δεν είναι μόνο ένα μέρος για να κατεβάζουμε εφαρμογές, αντίθετα διαθέτει ταινίες, περιοδικά, βιβλία μέχρι και συσκευές κινητών.

Το πρόβλημα φυσικά είναι ότι τα περισσότερα από αυτά δεν είναι διαθέσιμα στην χώρα μας.

Η Google σιγά σιγά φέρνει τις υπηρεσίες σε περισσότερες χώρες. Η Γερμανία απέκτησε σήμερα πρόσβαση στο Google Play Music All Access, ενώ προχθές προστέθηκαν Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Περού και Βενεζουέλα στις χώρες στις οποίες είναι διαθέσιμες τα Google Play Books.

Πριν από περίπου ένα μήνα και άλλες χώρες είχαν υποδεχθεί τα Play Books (Τουρκία, Νότια Αφρική και Ελβετία).

Παρ' όλα αυτά δυστυχώς αυτά είναι βήματα "χελώνας".. Στην Ελλάδα δεν έχουμε Google Play Music/Music All Access, δεν έχουμε Movies/TV Shows, δεν έχουμε Magazines και επίσης οι developers δεν μπορούμε να ανεβάσουμε εφαρμογές επί πληρωμή στο Google Play.

Το πιο "σημαντικό" όμως είναι ότι δεν έχουμε Google Play Devices, για να παίρνουμε τα Nexus από την 1η στιγμή σε λογική τιμή.

Την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών του Google Play ανά χώρα μπορείτε να δείτε εδώ και συγκεκριμένα για τα Google Play Devices εδώ.

Υποθέτω είναι πολιτικο/φορολογικο-οικονομικοί οι λόγοι που δεν είναι "τα πάντα" διαθέσιμα "για όλες τις χώρες". Όπως και να χει μακάρι το μέλλον να μας φέρει τουλάχιστον τα Google Play Devices, τα οποίο τα πήραν οι γείτονες.

  • google-play-1
  • google-play-2

aByte