Το Google Play αναβαθμίστηκε με περισσότερα Material Design στοιχεία

Google Play 5.0.31 apk

Η σημερινή αναβάθμιση του Google Play έρχεται να συνεχίσει ό,τι άρχισε η προηγούμενη, φέρνοντας περισσότερα στοιχεία του Material Design και κάποιες ακόμα (χρήσιμες) μικροαλλαγές.

Και ναι, επιτέλους το πεδίο "What's New" ξεχωρίζει (και πάλι) από το υπόλοιπο κείμενο, το οποίο η Google το είχε πρόσφατα "χαλάσει".

Περισσότερα elements των Guidelines του Material Design έχουν ενσωματωθεί στο app, το οποίο από όμορφο γίνεται ομορφότερο.

Το εικονίδιο της εφαρμογής δέχτηκε μικροαλλαγές και αυτό, και η 3d προοπτική που υπήρχε παλιότερα αντικαταστάθηκε από flat εμφάνιση.

Εν αναμονή του τελικού Android L, το οποίο αναμένεται (?) μέσα στον μήνα, η Google αναβαθμίζει τα gApps της ( Newsstand, Hangouts )για να ταιριάζουν με την νέα έκδοση.

Όπως πάντα η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά και το νέο Google Play θα μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Android 2.3 και άνω. Όσοι δεν θέλουν να περιμένουν μπορούν να κάνουν sideload το .apk που δίνεται παρακάτω. Το signature της εφαρμογής διασφαλίζει ότι το .apk είναι της Google και ότι δεν έχει "πειραχθεί" με οποιονδήποτε τρόπο, συνεπώς είναι ασφαλέστατο για εγκατάσταση.

Google Play Store 5.0.31 apk

  • google-play-material-design-1
  • google-play-material-design-2
  • google-play-material-design-3

Πηγή

aByte