Το BroApp είναι εδώ για να σε βοηθήσει (?) στην σχέση σου

Android Apps

Όλοι κατά την διάρκεια κάποιας σχέσης έχουμε ακούσει πλήθος "παραπόνων" από την κοπέλα μας, του στυλ: "δεν με σκέφτεσαι αρκετά" ή "ούτε ένα μήνυμα δεν μου έστειλες σήμερα, δεν σου έλειπα ε?"

Πώς λοιπόν μπορείς να αποφύγεις παράπονα όπως τα παραπάνω; Με το νέο BroApp!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή στέλνει αυτόματα SMS με γλυκόλογα στην κοπέλα σου, είτε ανά χρονικά διαστήματα (π.χ. κάθε μέρα στις 12:00), είτε βάσει της θέσης σου (π.χ. μόλις φύγω από τον δουλειά).

Η εφαρμογή δέχεται πλήθος προ-καθορισμένων μηνυμάτων (προφανώς γράψτε κάτι τελείως γενικό, και το οποίο δεν απαιτεί απάντηση, π.χ. "Πνίγομαι στην δουλειά, αλλά σε σκέφτομαι συνέχεια"), από τα οποία διαλέγει ένα τυχαίο και το στέλνει στον αριθμό που έχετε ορίσει!

Δυστυχώς το συγκεκριμένο app έχει μία σημαντική έλλειψη, ότι μπορείς να ορίσεις μόνο έναν αριθμό στον οποίο θα στέλνει αυτόματα μηνύματα. Αγαπητοί φίλοι που έχετε παραπάνω από μία κοπέλες, για εσάς υπάρχει πρόβλημα! Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προφανώς ζητήθηκε ήδη στα σχόλια στο Google Play, συνοδευόμενο από το απαραίτητο "δεν το ζητάω για εμένα, για έναν φίλο το λέω".

Android Apps

Λοιπές δυνατότητες περιλαμβάνουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας για να μην μας ψιλιαστούν, π.χ. αν τύχει να μιλήσουμε στο τηλέφωνο στις 11:55 με την κοπέλα μας, να ακυρωθεί η προγραμματισμένη αποστολή του μηνύματος που έχουμε βάλει να γίνεται στις 12:00.

Ορίστε λοιπόν, μία απαραίτητη Android εφαρμογή για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και μια ήρεμη σχέση! (Ή -πιθανότατα- για να σας χωρίσει η κοπέλα σας άμεσα, αναλόγως από ποια σκοπιά το βλέπει κανείς).

Χαίρομαι όταν εφαρμογές καλύπτουν πραγματικές, καθημερινές ανάγκες, και το BroApp σίγουρα τα καταφέρνει (χιούμορ, χιούμορ).

Δεν φέρω καμία ευθύνη για τις (πιθανές) συνέπειες από την χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής: Χωρισμοί, διαζύγια, διατροφές κτλ.

  • android-app-1
  • android-app-2
  • android-app-3
  • android-app-4

Download BroApp

aByte