Το Calculator της Google ανέβηκε στο Google Play

Android Calculator

Τα τελευταία χρόνια η Google συστηματικά προσθέτει τις εφαρμογές της και λοιπά κομμάτια του λειτουργικού της στο Google Play.

Με τον τρόπο αυτό τα κάνει διαθέσιμα σε χρήστες και λοιπών Android συσκευών πέραν των Nexus, αλλά κυρίως μπορεί να τις αναβαθμίζει συνεχώς σε όλες τις συσκευές.

Η σημαντική αλλαγή που φέρνει το αρχικό release είναι η υποστήριξη για Android Wear, ώστε να μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε πράξεις από το ρολόι σας. Επίσης, αν ποτέ αλλάξουν τα μαθηματικά και αρχίσει 1+1 να κάνει 3, τότε δεν θα χρειάζετε να περιμένετε την Samsung (και τον κάθε κατασκευαστή) να βγάλει Update συστήματος -μιας και οι εφαρμογές αυτές αναβαθμίζονται ανεξάρτητα από το Google Play-.

Ένα ακόμα point που θέλω να αναφέρω είναι ότι πλέον οι χρήστες μη-Nexus συσκευών μπορούν να εγκαταστήσουν πρακτικά όλες τις εφαρμογές που συναντάμε τυπικά σε ένα Nexus και να τις έχουν παράλληλα με αυτές που προσφέρει ο εκάστοτε κατασκευαστής. Από τον Launcher, τον Dialer, το πληκτρολόγιο και την κάμερα, μέχρι το ημερολόγιο, το ρολόι, τον Browser και την αριθμομηχανή.

Κατά τ άλλα βρίσκω αφορμή να κατηγορήσω εκ νέου το Android που ευθύνεται για τον χαμό μίας αγαπημένης μου κατηγορίας συσκευών, αλλά και να γυρίσω τον χρόνο πίσω για να θυμίσω ένα εκνευριστικό πρόβλημα πριν χρόνια στην αριθμομηχανή του Android.

Φυσικά, όπως πάντα, το Download Link για κατέβασμα/αναβάθμιση, βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Android CalculatorAndroid Calculator

Download Calculator

aByte