Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο της Adobe, το Premier Clip, διαθέσιμο στο Android

Adobe Premier Clip Android app

Αν πριν από 2 χρόνια με ρωτάγατε αν υπάρχει ένας τομέας διαθέσιμων εφαρμογών, για τον οποίο θεωρώ ότι το iOS έχει ποιοτικότερες (και περισσότερες?) εφαρμογές, θα ήταν η επεξεργασία βίντεο.

Φτάνουμε στο σήμερα και προσωπικά βρίσκω το χάσμα να έχει κλείσει. Το Premier Clip έρχεται και αυτό να βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της συγκεκριμένης αδυναμίας της αγαπημένης μας πλατφόρμας.

Τι προσφέρει η εφαρμογή; Προφανώς μπορούμε να ενώσουμε clips και φωτογραφίες, να κάνουμε trim κάποιο clip, να βάλουμε transitions και εφέ, να βάλουμε κάποιο μουσικό κομμάτι που να δένει με το βίντεό μας, μέχρι και να φτιάξουμε τα Highlights και την έκθεση.

Μπορούμε επίσης να δούμε άμεσα τις δημιουργίες άλλων χρηστών. Το πιο ωραίο όμως feature είναι το Integration με την Desktop έκδοση του Adobe Premier, το οποίο μας επιτρέπει εύκολα να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον υπολογιστή μας το Project που αρχίσαμε στο κινητό μας.

Κατά τ' άλλα αν έπρεπε να γκρινιάξω για κάτι, αυτό θα ήταν ότι η εφαρμογή απαιτεί login για να χρησιμοποιηθεί. Έχω το φετίχ να θέλω οι εφαρμογές να μου αποδεικνύουν ότι αξίζουν, και μετά, αν κρίνω πως το κάνουν, να κάνω register και login. Ακόμα και έτσι αξίζει μία δοκιμή -πόσο μάλλον που και το UI/UX της είναι σχεδόν άψογο. To Download link δίνεται παρακάτω.

Adobe Premier Clip Android appAdobe Premier Clip Android appAdobe Premier Clip Android appAdobe Premier Clip Android app

Download Adobe Premiere Clip

aByte