Το G+ στο Android αναβαθμίζεται στην έκδοση 4.4

G+ for Android Updated apk

Στον χορό των αναβαθμίσεων των Google Apps, εκτός από το Play Store και το Gmail, μπήκε και το Google Plus, φτάνοντας στην έκδοση 4.4, από την 4.3.1.Χ που ήταν πριν.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τις αλλαγές που προσφέρει. Τι; Δεν χρησιμοποιείς το G+; Μπορείς να κάνεις μία αρχή "κυκλώνοντάς" μας!

Αρχικά παρατηρήσαμε κάποιες αλλαγές στο UI, με την κάτω μπάρα να έχει "εξαφανιστεί", σταματώντας να μας τρώει άσκοπα χώρο από την οθόνη μας, και αντικαταστάθηκε από το διακριτικό και διάφανο εικονίδιο επεξεργασίας.

Στα screenshots η "παλιά" έκδοση είναι στα αριστερά, ενώ η νέα στα δεξιά

G+ for Android Updated apkG+ for Android Updated apk

Επίσης, την στιγμή που επιλέξουμε να γράψουμε κάποιο "status", εμφανίζεται και ένα "άμεσο" live viewfinder της κάμερας μέσα στην εφαρμογή, ώστε να βγάλουμε γρήγορα κάποια φωτογραφία/βίντεο και να την ανεβάσουμε! Άψογα!

G+ for Android Updated apkG+ for Android Updated apk

Παραδόξως η πλαϊνή μπάρα (Navigation Drawer) αφαιρέθηκε, το οποίο είναι αντίθετο με τα Guidelines της ίδιας της Google. Ίσως να είναι ένδειξη των νέων guidelines στο UI του Android, αφήνοντας το Holo στο παρελθόν.

G+ for Android Updated postingG+ for Android Updated posting

Η γραμμή τίτλου, εξαφανίζεται μόλις κάνουμε ελάχιστα scroll προς τα κάτω, και ξαναεμφανίζεται με scroll προς τα πάνω αν την χρειαστούμε.

G+ for Android title barG+ for Android title bar

Κάποιες ακόμα αλλαγές περιλαμβάνουν δυνατότητες για "Auto Awesome Stories και Movies" αλλά και την επιλογή να φτιάξουμε .gif από διάφορες εικόνες μας.

Το σημαντικότερο που θέλω να κρατήσουμε, ότι ίσως μέσω της νέας αυτής αναβάθμισης του G+, να βλέπουμε τα νέα σχεδιαστικά Guidelines που έρχονται στην επόμενη έκδοση του Android.

Όπως πάντα, είτε μπορείτε να περιμένετε να σας έρθει στο Google Play η αναβάθμιση της εφαρμογής, είτε να κάνετε Sideload το apk.

G+ for Android Updated aboutG+ for Android Updated about

Download G+ v4.4.0.67576161 apk (για Android 3.0+)

Download G+ v4.4.0.67576161 apk (για Android 4.4)

Πηγή Πηγή 2

aByte