Το Google Calendar αναβαθμίζεται στην έκδοση 5.0 με Material Design

Google Calendar 5.0 Material Design

Η Google συνεχίζει να αναβαθμίζει όλα τα Proprietary Apps της σε όλες τις Android συσκευές με νέες δυνατότητες αλλά και φυσικά τον νέο πανέμορφο σχεδιασμό των Guidelines του Material Design.

Πριν λίγες μέρες είδαμε το Gmail να αλλάζει εντελώς και να γίνεται πανέμορφο, ενώ σήμερα σειρά έχει το Google Calendar.

Το νέο ημερολόγιο της Google κατά την πρώτη εκκίνησή του, μας κάνει μία σύντομη εισαγωγή σχετικά με το τι άλλαξε, ενημερώνοντάς μας για την νέα λειτουργία "χρονοδιαγράμματος" ή για την νέα ευκολότερη εισαγωγή πληροφοριών από άλλες εφαρμογές.

Google Calendar 5.0 Material DesignGoogle Calendar 5.0 Material DesignGoogle Calendar 5.0 Material DesignGoogle Calendar 5.0 Material Design

Η αγαπημένη μου αλλαγή όμως, δεν είναι ούτε το πανέμορφο Material Design UI, ούτε οι νέες δυνατότητες για εισαγωγή γεγονότων από άλλες εφαρμογές. Είναι απλά ότι επιτέλους τα reminders που βάζουμε από το Google Now είναι ορατά μέσα στο Calendar!

Όπως σίγουρα έχετε συνηθίσει να διαβάζετε σε σχετικά άρθρα, υπάρχει ο εύκολος τρόπος του να περιμένετε να εμφανιστεί η αναβάθμιση στο Google Play, και ο ελάχιστα πιο κουραστικός του να κάνετε sideload το .apk άμεσα για να απολαύσετε την νέα έκδοση. Είμαι σίγουρος ποιον από τους δύο θα επιλέξετε. Το .apk δίνεται παρακάτω.

Download Google Calendar 5 apk

Google Calendar 5.0 Material DesignGoogle Calendar 5.0 Material DesignGoogle Calendar 5.0 Material DesignGoogle Calendar 5.0 Material Design

aByte