Νέος δωρεάν Reddit Client, Pro Reader for Reddit

Pro Reader For Reddit

Όσοι δεν ζούν μέσα σε κάποια σπηλιά σίγουρα θα γνωρίζουν το Reddit, και θα είναι τακτικοί επισκέπτες του /r/Android.

Στο Google Play εμφανίστηκε ένας ακόμα δωρεάν και Ad-Free Reddit Client που ίσως αξίζει την προσοχή σας.

Ο Pro Reader for Reddit είναι μία Native εφαρμογή και πατάει πάνω στο επίσημο API της υπηρεσίας. Είναι αρκετά ελαφριά και γρήγορη, προσφέροντας (σχεδόν) όλες τις δυνατότητες που δίνονται από το επίσημο API, με μοναδική έλλειψη τα Personal Subscriptions.

Πέραν αυτού, δίνεται η δυνατότητα περιήγησης σε διαβασμένα "άρθρα" ακόμα και χωρίς σύνδεση, upvoting/downvoting, σχολιασμός, ιστορικό, φίλτρα, και ό,τι άλλο θα περίμενε κανείς από ένα app για το Reddit.

Το μοναδικό "πρόβλημα" με την εφαρμογή είναι ο σκληρός ανταγωνισμός που δέχεται από αντίστοιχες, όπως το αγαπημένο μου Reddit Sync, το reddit is fun ή το Reddit Now τα οποία έχουν καθιερωθεί στον κόσμο του Android.

Φυσικά η "δυνατότητα επιλογών" είναι κάτι πολύ σημαντικό, οπότε σίγουρα θα δώσω μία ευκαιρία και σε αυτό το app, αφήνοντάς το εγκατεστημένο και χρησιμοποιώντας το για να παρακολουθώ την εξέλιξή του.

Για να τρέξει απαιτεί Android 4.0 και άνω, και όπως είπαμε και στην αρχή είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Πιθανότατα αξίζει μία δοκιμή από όλους τους Redditors.

  • android-app-1
  • android-app-2
  • android-app-3

Download Pro Reader for Reddit

aByte