Η σταθερή έκδοση του Chrome στο Android έφτασε την v40 (apk download)

Chrome Android version 40

Οι περισσότεροι έχουμε ως default browser στο Android τον Chrome -ο συγχρονισμός των bookmarks και των κωδικών μας με τοv "Chrome/Chromium στο Desktop" βολεύει-.

Η έκδοση 40 του (stable) Chrome φέρνει κάποιες κάποιες αλλαγές, μικροδιορθώσεις και προσθήκες.

Κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσαμε από την Beta έκδοση του Chrome, τα οποία και έφτασαν και στην σταθερή. Υπάρχει πλέον νέος bookmark manager που μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί από τα flags, προστέθηκε υποστήριξη των "service workers" ώστε οι διαχειριστές ιστοσελίδων να μπορούν να τις τροποποιήσουν ώστε να λειτουργούν σωστότερα χωρίς σύνδεση (!), νέα Javascript Engine αλλά και λοιπές μικρο-βελτιώσεις bug fixes ολοκληρώνουν το πακέτο.

Σε κάθε άρθρο που περιλαμβάνει link για κατέβασμα του apk έχω την εντύπωση ότι κανένας δεν το διαβάζει, αλλά πηγαίνετε κατευθείαν στο download link. Κάθε νέο release με μεγαλύτερο αριθμό έκδοσης "πρέπει να είναι και καλύτερο", σωστά; /s

Όπως πάντα, είτε περιμένετε το Google Play να σας εμφανίσει την αναβαθμισμένη έκδοση, είτε κάνετε sideload το apk. Μιας και είστε όμως εδώ, είμαι σίγουρος ότι θα κάνετε sideload το apk.

Download Chrome 40 for Android

Chrome Android version 40 Chrome Android version 40 Chrome Android version 40

aByte