Η Google φέρνει τα Play Store Devices σε 8 ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες

Play Store Devices Greece

Το κατάστημα συσκευών της Google, το Play Store Devices έγινε διαθέσιμο σε 8 ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες.

Για να σας προλάβω, όχι, η Ελλάδα δεν είναι μέσα σε αυτές, αλλά -ίσως- υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, για να αποκτάμε τα Nexus στην "σωστή" τιμή.

Συγκεκριμένα οι τυχερές χώρες αυτής της "φουρνιάς" είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Πορτογαλία, και Σουηδία.

Οι κάτοικοι στις χώρες αυτές μπορούνε να αποκτήσουν τα Nexus 5 και Nexus 7 στις "γνωστές-χαμηλές" τιμές του Google Play.

Είναι η πρώτη φορά που τόσο πολλές χώρες αποκτάνε Google Play Devices ταυτόχρονα, το οποίο μόνο θετικό μπορώ να το χαρακτηρίσω.

Πότε λοιπόν θα έρθουν και στην Ελλάδα, ώστε να μην αναγκαζόμαστε ούτε να περιμένουμε παραπάνω μήνες, ούτε να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας που ζητάνε οι πάροχοι εδώ για τα Nexus?

Η απάντηση είναι ένα κλικ πιο πολύπλοκη, καθότι το νομικο-φορολογικό σύστημα στην χώρα μας -επιβεβαιωμένα- δεν βοηθάει σε κάτι τέτοιο.

Σίγουρα είναι σημαντικό να κρατήσουμε την προσοχή που έδωσε στην Ευρώπη η Google με αυτή την "φουρνιά", και ότι ο αριθμός των χωρών της Ευρώπης με Play Devices "ανέβηκε" στο 14.

Play Store Devices Greece

Σχετικό Link

aByte