Νέες αστείες διαφημίσεις της Google για Android και Android Wear

Google Android Ads

Λίγο πριν την κυκλοφορία του Nexus 6, είχαμε δει κάποιες διαφημίσεις της Google για το Android με το moto "να είστε μαζί, όχι ίδιοι".

Στο ίδιο στυλ η εταιρεία κυκλοφόρησε νέες διαφημίσεις που τονίζουν την διαφορετικότητα και την δυνατότητα επιλογών που έχει ο χρήστης στον κόσμο του Android.

Η πρώτη λοιπόν, αφορά μία κυρία σε ένα αεροπλάνο που παρακολουθεί στο Nexus 9 της μία ταινία τρόμου. Τα άτομα που κάθονται δίπλα της κρυφοκοιτάνε και αυτά με αγωνία για την συνέχεια. Το σποτ τελειώνει με την φράση "μεγαλύτερες οθόνες για μεγαλύτερες κραυγές" ακολουθούμενο από το "να είστε μαζί, όχι ίδιοι".

Η επόμενη διαφήμιση αφορά μία ροκ (?) μπάντα η οποία έχει στήσει ένα Nexus 6 σε τρίποδο. Δυστυχώς το N6 κατέληξε στο πάτωμα.

Γραφείο στο οποίο υπάρχουν τρία άτομα που φοράνε Android Wear ρολόγια; Ίσως σε κάποιο μελλοντικό σύμπαν. Πάλι είχαμε ένα μικροατύχημα και εδώ.

Η τελευταία διαφήμιση είναι ένα λίγο μεγαλύτερο version του road trip.

Θα ομολογήσω ότι οι χαρακτήρες του Androidify μου θυμίζουν South Park. Όπως και να έχει, γενικότερα, το be together not the same είναι ένα σωστό moto και τα κλιπ αρκετά αστεία και ευχάριστα.

Google Android Ads

aByte