Κυκλοφόρησε διαφήμιση της Google για το Nexus 6 και το Android L

Nexus 6 Android Ad

Το Nexus 6 και το Android L είναι να ανακοινωθούν από στιγμή σε στιγμή, αλλά ήδη "κυκλοφόρησαν" κάποια βίντεο-διαφημίσεις τους.

Το σημαντικότερο που "επιβεβαιώνεται" είναι το .. μέγεθος του Nexus 6, αλλά και το "moto/ σλόγκαν" που θα χρησιμοποιήσει η Google στις διαφημίσεις του Android.

Η διαφήμιση είναι αρκετά "απλή" με κάποιους Androiders να περιμένουν σε μία στάση λεωφορείου, και ένα κινητό να χτυπάει.

Αρχίζουν ένας-ένας να ελέγχουν αν είναι το δικό τους κινητό αυτό που χτυπάει, μέχρι που κάποιος βγάζει μία τεράστια συσκευή από την τσέπη του. Στην διαφήμιση τονίζεται τόσο η διαφορετικότητα των ατόμων όσο και των κινητών που διαθέτουν.

Η τεράστια αυτή συσκευή -κρίνοντας από τα Navigation Buttons- τρέχει Android L.

Η διαφήμιση κλείνει με το moto:

"Be together, not the same"

"Να είστε μαζί, όχι ίδιοι"

Nexus 6 Android Ad

Η παραπάνω φράση τονίζει την εκπληκτική δυνατότητα επιλογών στον κόσμο του Android και ότι ο καθένας μπορεί να βρει κινητό φτιαγμένο για τις ανάγκες του.

Είχα εκφράσει την ένστασή μου όταν γνωστή εταιρεία προσπαθούσε να παρουσιάσει στον κόσμο ότι η οθόνη των 4in είναι η "ιδανική" για Smartphones -το οποίο φυσικά αργότερα "ξέχασε" με μία επική κωλοτούμπα- και είχα πολλές φορές τονίσει ότι δεν υπάρχει μία ιδανική "all around" λύση, αλλά ότι ο καθένας πρέπει να κρίνει ο ίδιος τι χρειάζεται από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν στην αγορά.

Στο link της πηγής μπορείτε να βρείτε δύο ακόμα βίντεο, τα οποία πάλι τονίζουν "Να είστε μαζί, όχι ίδιοι".

Nexus 6 Android Ad

Εγώ το μόνο που έχω να πω σε αυτή την φάση, είναι ότι θέλω Nexus 6 και Android L, και τα θέλω χθες.

Πηγή

aByte