Το Google Search αναβαθμίστηκε, με βελτιώσεις σε GEL και Google Now

Google Search 3.2 Google Now Launcher

Η Google έχει διαλέξει έχει την δυνατότητα να αναβαθμίζει όλες τις Android συσκευές με το Update των Google Apps.

Αναβαθμίζοντας λοιπόν το "Google Search" στην έκδοση 3.2, αναβάθμισε επίσης το Google Now και τον Google Experience Launcher.

Για την ακρίβεια ο GEL (Google Experience Launcher) ονομάζεται πλέον Google Now Launcher, όνομα που μάλλον θα κρατήσει η εταιρεία και στο μέλλον.

Βρίσκουμε επίσης πολλές "βελτιώσεις εμφάνισης", όπως την προσθήκη 6ης στήλης στο App Drawer σε Tablets, ή ένα νέο effect σε κάποιες καρτέλες στο Google Now.

Βασικά έχει ενδιαφέρον να αναφερθώ στο effect αυτό, καθότι προσωπικά το βρήκα πολύ έξυπνο και ωραίο. Το βελάκι για "μπροστά" με το που επιλέξουμε την καρτέλα κάνει τούμπα και γίνεται βελάκι για πίσω.

Άλλες αλλαγές που έγιναν περιλαμβάνουν δυνατότητα εισαγωγής των εικονιδίων από τον προηγούμενο launcher που χρησιμοποιούσατε, για να μην χρειάζεται να "ξαναφτιάχνετε" τις homescreens.

Επίσης το App Drawer μένει ανοιχτό στην τελευταία οθόνη που το αφήσαμε, αντί να ανοίγει πάντα στην πρώτη όπως γινόταν μέχρι σήμερα. (bug or feature?)

Κάποια bug fixes και μικροπροσθήκες ολοκληρώνουν το Update.

Θυμίζουμε ότι αν και ο μηχανισμός του Launcher περιέχεται στο Google Search, θα χρειαστεί να κάνετε sideload και το Google Home stub από εδώ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον "Google Exprerience Now Launcher".

  • search-v-3-2-p1
  • search-v-3-2-p2
  • search-v-3-2-p3

Download Google Search

aByte