Themer, επανήλθε στο Google Play κάνοντας την συσκευή μας αγνώριστη

Themer for Android

Οι δυνατότητες παραμετροποίησης στο Android είναι κυριολεκτικά απεριόριστες.

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό γούστο, και η δυνατότητα να "φτιάξεις" την εμφάνιση στο κινητό σου όπως σου αρέσει/όπως σε βολεύει είναι κάτι αρκετά σημαντικό.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το Themer, μία εφαρμογή/launcher με απεριόριστες δυνατότητες εύκολης παραμετροποίησης της συσκευής μας.

Πριν λίγο καιρό η εφαρμογή αυτή αφαιρέθηκε από το Google Play έπειτα από καταγγελία της Apple ότι ένα από τα εκατοντάδες θέματα που περιέχει η εφαρμογή παραβιάζει την πνευματική της ιδιοκτησία.

Ο λόγος φυσικά για ένα θέμα που είχε εικονίδια του iOS 7. Βάζοντας μία μικρή παρένθεση να τονίσω ότι (νομικά) είχε κάθε δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ασχολήθηκε να φροντίσει να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη εφαρμογή από το Google Play.

Όπως και να χει, το Themer επανήλθε στο Google Play (με τους devs του να έχουν αφαιρέσει το θέμα που ενοχλούσε την Apple), και μπορούμε πάλι όλοι να απολαύσουμε το Customization στα καλύτερά του.

Ενδεικτικά δείχνω πώς εμφανίζονται κάποια από τα εκατοντάδες θέματα στην συσκευή μου, αλλά φυσικά καλύτερα να τα δοκιμάσετε μόνοι σας. Επίσης στο Facebook Page μας θα αρχίσω την σειρά "Το theme της μέρας", στέλνοντας τα καλύτερα screenshots από homescreens κάθε μέρα.

  • themer-android-1
  • themer-android-2
  • themer-android-3
  • themer-android-4

Download Themer Beta

aByte