Η stable έκδοση του Chrome στο Android αναβαθμίζεται στην έκδοση 35

Chrome 35 Stable apk

Μία ακόμα αναβάθμιση αυτή την εβδομάδα (μετά το G+, το Google Play και το Gmail) σχετίζεται με την "stable" έκδοση του Chrome στο Android, ο οποίος (τουλάχιστον στα Nexus) είναι ο προεγκατεστημένος browser.

Από την έκδοση 34 λοιπόν, φτάνουμε στην έκδοση 35.0 με προσθήκες, βελτιώσεις και (πολλές) διορθώσεις.

Αρχικά, σε περίπτωση που κλείσουμε κατά λάθος ένα tab, έχουμε δυνατότητα να "αναιρέσουμε" την ενέργεια μέσω του undo που εμφανίζεται σε "toast" για κάποια δευτερόλεπτα στο κάτω μέρος της οθόνης μας.

Chrome 35 android app

Επιπλέον στον Chrome προστέθηκε η δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο σε πλήρη οθόνη, με υπότιτλους και HTML5 controls, ενώ ταυτόχρονα παίζει μπάλα με συσκευές που υποστηρίζουν το MultiWindow (λέγε με Samsung) χωρίς "πατέντες".

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν τα "όσα βλέπει η πεθερά". Πραγματικά πολλές αλλαγές έγιναν "στα ενδότερα" του Browser, που (όσοι το έχετε βίτσιο να διαβάζετε τα Revisions όπως εγώ) μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Δεν πιστεύω ότι έχει και τόσο νόημα να σας αναλύσω τους λόγους που πλέον ο browser αντιλαμβάνεται τα touch events 0,0001 δευτερόλεπτο γρηγορότερα, αλλά όπως είπα, διαβάζοντας τα revisions μπορείτε να "εμβαθύνετε" όσο εσείς θέλετε.

Chrome 35 android app

Η σταθερή έκδοση του Chrome, έγινε λοιπόν, ακόμα καλύτερη για τον μέσο χρήστη.

Chrome 35 android app

Όπως πάντα, είτε περιμένουμε την αναβάθμιση στο Google Play, είτε κάνουμε Sideload το .apk που δίνεται παρακάτω. Να αναφέρω ότι το signing της εφαρμογής εξασφαλίζει ότι το συγκεκριμένο .apk προέρχεται από την Google, και δεν έχει "πειραχθεί" με οποιονδήποτε τρόπο, άρα είναι ασφαλέστατο για sideload.

Chrome 34 android appChrome 35 android app

Download Chrome Stable 35.0.1916.122 apk

Πηγή

aByte