Ο Chrome Beta στο Android αναβαθμίζεται με Material Design

Chrome 37 Android Material Design

Η Google, μετά το Update του Play Store, συνεχίζει την αναβάθμιση των εφαρμογών της οι οποίες θα ακολουθούν τα νέα σχεδιαστικά guidelines του "Material Design".

Ο Chrome Beta λοιπόν, φτάνοντας στην έκδοση 37 προσφέρει Material UI και κάποιες ακόμα αλλαγές, βελτιώσεις και διορθώσεις.

Θα βάλω μία μικρή παρένθεση να αναφέρω κάτι που μου κάνει εντύπωση. Η Beta έκδοση του Chrome έχει διαφορετικό listing στο Google Play. Κάποιος θα περίμενε ότι η Google θα χρησιμοποιούσε το ίδιο της το "πρόγραμμα Beta", το οποίο -παραδόξως(?)- δεν κάνει.

Επανέρχομαι όμως στο θέμα της αναβάθμισης, με την εφαρμογή να διαθέτει πλέον "Material Design UI", απλοποιημένο sign-in σε υπηρεσίες της Google ακόμα και από πολλαπλούς λογαριασμούς, αλλά και νέα "σκοτεινή" εμφάνιση στο "Incognito Mode" (τυχαίο?).

Λοιπές αλλαγές περιλαμβάνουν νέο εικονίδιο της εφαρμογής, και διάφορα bug fixes και βελτιώσεις όπως δείχνει το Changelog.

Όπως πάντα, αν η τελευταία έκδοση του Chrome Beta δεν σας εμφανίζεται -ακόμα- στο Google Play, μπορείτε να κάνετε Sideload το .apk από το link που δίνεται παρακάτω.

  • chrome-beta-android-1
  • chrome-beta-android-2

Download Chrome 37 Beta .apk

Πηγή

aByte