Το YouTube φτάνει στην έκδοση 5.7 με δυνατότητα επιλογής ανάλυσης

YouTube 5.7 Update

Κάθε εβδομάδα η Google φέρνει "αναβαθμίσεις" στους κατόχους των Android συσκευών, μέσω Updates των gApps αλλά και των Google Play Services.

Η εφαρμογή YouTube, λοιπόν, αναβαθμίστηκε φτάνοντας στην έκδοση 5.7.36.

Η σημαντικότερη προσθήκη της νέας έκδοσης, είναι το γεγονός ότι πλέον μπορούμε να επιλέξουμε την ακριβή ανάλυση με την οποία επιθυμούμε να γίνει η αναπαραγωγή του βίντεο.

Στην προηγούμενη έκδοση ο χρήστης μπορούσε να επιλέξει μόνο μεταξύ HD (720p) και HQ.

YouTube Android App

Πλεόν το εικονίδιο HD αντικαταστάθηκε από ένα γρανάζι, που μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε χειροκίνητα από όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις από 144p μέχρι 720p. (Επίισης γιατί δεν υπάρχει 1080p?)

YouTube 5.7 Update YouTube 5.7 Update

Προσωπικά θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι: Δεν χρησιμοποιώ την επίσημη εφαρμογή του YouTube, γιατί (ακόμα) υπολείπεται ενός σημαντικότατου χαρακτηριστικού: Background Audio. (Το οποίο το περιμένουμε εδώ και καιρό)

Να τρέχεις δηλαδή την εφαρμογή στο παρασκήνιο, και να ακούς το ήχο από το βίντεο που παίζει. Την συγκεκριμένη λειτουργία την έχει το Viral, το οποίο ταυτόχρονα με τις floating δυνατότητες που παρέχει έχει γίνει η πρώτη μου επιλογή.

Όπως και να χει, κάθε update που προσφέρει παραπάνω δυνατότητες καλοδεχούμενο, οπότε δεν θα γκρινιάξω άλλο για σήμερα.

Φυσικά, μιας και η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά στο Google Play, και μπορεί να πάρει κάποιες μέρες ώστε να φτάσει σε όλες τις συσκευές, προτείνω να κάνετε sideload το παρακάτω .apk.

YouTube 5.7 Update YouTube 5.7 Update

(Επίσης προτείνω να δοκιμάσετε και το Viral).

Download YouTube 5.7.36.apk

Πηγή

aByte