XDA One, νέα επίσημη Android εφαρμογή για το XDA

XDA One Android App

Το XDA αποτελεί την online βίβλο για όσους θέλουν να "πειράξουν" την συσκευή τους, με δεκάδες χιλιάδες "Hacks" για όλες τις mobile πλατφόρμες.

Η νέα εφαρμογή του xda είναι υπό ανάπτυξη με όνομα "XDA One" για ευκολότερη/γρηγορότερη περιήγηση στα threads του forum.

Μία μικρή παρένθεση, το όνομα "One" φαίνεται να είναι στην μόδα τελευταία. Η Google με το Android One, η OnePlus με το One, η HTC με τα δύο One της, η Canonical με το Ubuntu One κτλ.

Γυρίζοντας όμως στο θέμα της εφαρμογής, η χρηστικότητά της για την ώρα είναι περιορισμένη, επιτρέποντας απλά login και browsing στα threads, ή και αναζήτηση.

Να θυμήσουμε ότι το XDA είχε ήδη διαθέσιμες δύο εφαρμογές στο Google Play (μία Free και μία Premium), αλλά ήταν .. "ετοιματζίδικες" φτιαγμένες πάνω στο tapatalk. Φυσικά είναι ευχάριστο και σημαντικό ότι πλέον θα υλοποιηθεί κάτι from scratch.

Η εφαρμογή (όντας ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης Alpha) δεν έχει ανέβει στο Google Play, αλλά μπορούμε να κατεβάσουμε το .apk από το αντίστοιχο thread στο xda (δίνεται link παρακάτω) και να το εγκαταστήσουμε. Στο μέλλον -όταν διορθωθούν κάποια βασικά bugs- θα ανέβει προφανώς και στο Google Play.

XDA One Android App XDA One Android App XDA One Android App XDA One Android App

Download XDA One .apk

aByte