Η καλύτερη εφαρμογή για Wallpapers από τον Chainfire, 500 Firepaper

Android Wallpapers app 500 Firepaper

Ο κάθε ένας μας θέλει από την συσκευή του να εμφανίζει κάτι όμορφο και οι φωτογραφίες από το 500px ανήκουν εγγυημένα σε αυτήν την κατηγορία. (hint, κάποιες δικές μου λήψεις που έχω ανεβάσει είναι εδώ).

Η εφαρμογή 500 Firepaper από τον Chainfire χρησιμοποιεί το API του 500px για να κατεβάζει και να εναλλάσσει πανέμορφες φωτογραφίες στο Background της συσκευής μας.

Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής μας επιτρέπουν να ορίσουμε τις κατηγορίες από τις οποίες θα κατεβαίνουν οι φωτογραφίες -hint, Landscape και Nature από τα Popular ήταν οι πρώτες μου επιλογές-. Αντίστοιχα υπάρχει επιλογή για oversaturate σε περίπτωση που θέλουμε οι φωτογραφίες να φαίνονται πιο εντυπωσιακές (μεν, πιο "ψεύτικες" δε), επιλογή για Parallax Effect (την οποία πρέπει να υποστηρίζει και ο Launcher -GEL και Nova το κάνουν-), αλλά φυσικά και κάποιες ακόμα ρυθμίσεις όπως Interval για την εναλλαγή των φωτογραφιών ή δυνατότητα χρήσης (και) 4G για κατέβασμα εικόνων σε περίπτωση που έχετε απεριόριστα δεδομένα στον πάροχό σας (ανέκδοτο).

Συνολικά -όπως κάθε εφαρμογή του Chainfire- αποτελεί app διαμάντι το οποίο σίγουρα αξίζει να το κατεβάσετε -συν τοις άλλοις είναι δωρεάν-.

Download 500 Firepaper

Android Wallpapers app 500 FirepaperAndroid Wallpapers app 500 FirepaperAndroid Wallpapers app 500 FirepaperAndroid Wallpapers app 500 Firepaper

aByte