Android 5.0 Lollipop: Το νέο Flappy Android Easter Egg

Android 5.0 Lollipop Easter Egg

Κάθε νέα έκδοση του Android έρχεται με κάποια Easter Eggs, το πιο γνωστό των οποίων είναι κάνοντας "tap" στην επιλογή "Android Version" στο "About" των Settings.

Το Android 5.0 Lollipop, φέρνει λοιπόν ένα "κρυφό" παιχνίδι, θυμίζοντας σε όλους την τρέλα του Flappy Bird με το Flappy Droid.

Κάνοντας λοιπόν tap στο Android Version θα εμφανιστεί ένας μικρός κύκλος στο κέντρο της οθόνης και πατώντας τον εμφανίζονται Lollipops σε διάφορα χρώματα. 

Αλλά φυσικά το Easter Egg δεν σταματάει εκεί!

Android 5.0 Lollipop Easter Egg Android 5.0 Lollipop Easter Egg Android 5.0 Lollipop Easter Egg Android 5.0 Lollipop Easter Egg

Κάνοντας long-press στο γλειφιτζούρι, αρχίζει το Flappy Droid.

Android 5.0 Lollipop Easter Egg Android 5.0 Lollipop Easter Egg Android 5.0 Lollipop Easter Egg

Φυσικά, με το συγκεκριμένο "παιχνίδι" να πρόκειται να υπάρξει σε όλες τις Android 5.0 συσκευές, δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι περισσότεροι χρήστες θα πηγαίνουν τις συσκευές τους στο σερβις με σπασμένες οθόνες, γιατί "πέταξαν" στον τοίχο το κινητό τους από τα νεύρα τους. Λέτε να ήταν αυτή η πρόθεση της Google εξ' αρχής? /s (Χιούμορ).

Θεωρούμε ότι η νέα "Lollipop Preview" είναι πάρα πολύ κοντά στην τελική έκδοση, σε Features και σε αλλαγές, στις οποίες θα αναφερθούμε εκτενώς σε άρθρα τις επόμενες μέρες.

aByte